Ylämyllyn Yllätys

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi, Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Kuopion Ylämyllyn Yllätyksen jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Ylämyllyn Yllätys ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka YLY on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Ylämyllyn Yllätyksen jäseniä Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme ympäri Suomen.

Yhteystiedot:

Mikko Lipponen
040-1454202
mikko.lipponen@stadium.fi

Puheenjohtajan terveiset !

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan kilpailuissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa YLY:n tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.

Terveisin,

Puheenjohtaja Ylämyllyn Yllätys

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella, jonka löydätte seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, Sovituskappaleet löytyvät Ylämyllyn Yllätyksen toimistolta tai voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sale myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa, että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Stadium Kuopio
Harjuntausta 12
Team Sales
Direkt: 020 7900 535
teamsales.kuopio@stadium.fi