STADIUM TEAM SALES OSTOEHDOT


(07.03.2022)


1. Yleistä
Näitä ostoehtoja sovelletaan seura-asiakkaan (”asiakas”) tuoteostoihin Stadium Oy:ltä, Y-tunnus 1515574-2 (”Stadium Team Sales”) sivustolla stadiumteamsales.fi (”verkkokauppa”).

Verkkokaupassa myydään tuotteita ainoastaan seura-asiakkaille, jotka ovat solmineet yhteistyösopimuksen Stadium Oy:n kanssa ja tekevät ostoja seuran toimintaan, ei yksityiskäyttöön, riippumatta siitä, kuka tilauksen maksaa tai mihin osoitteeseen tilaus toimitetaan.

Lisäksi verkkokaupassa myydään tuotteita Non Agreement asiakkaille, jotka voivat olla seuroja tai yrityksiä, jotka haluavat ostaa tuotteita verkkokaupasta ilman Stadium Team Salesin kanssa solmittavaa yhteistyösopimusta. Non Agreement asiakkaat voivat myös anoa erikoispainatusta, mikäli asiakkaalla on ulkoinen sponsori. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 020-144 10809 tai sähköpostitse info.teamsales@stadium.fi asiaan liittyen.

Mikäli yritys haluaa ostaa isoja tuotemääriä ilman painatusta, saatte lisätietoa sekä oikeiden henkilöiden yhteystiedot myymälöistä tai Stadium Team Salesin asiakaspalvelusta numerosta 020-144 10809 tai sähköpostilla osoitteesta info.teamsales@stadium.fi.

Yksityishenkilöiden tulee tehdä ostoksensa www.stadium.fi -sivustolla olevasta verkkokaupasta.


2. Tilaus ja vahvistus
Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää asiakkaalta näiden ostoehtojen hyväksymistä.

Kun Stadium Team Sales on vastaanottanut tilauksen, tilausvahvistus lähetetään automaattisesti sähköpostilla tilauksen vahvistamiseksi asiakkaalle ja sitova sopimus (”sopimus”) tilattujen tuotteiden ostamisesta on siten solmittu asiakkaan ja Stadium Team Salesin välillä

Mikäli asiakas ei ole saanut tilausvahvistusta kolmen (3) arkipäivän kuluessa tehdystä tilauksesta tai tilausvahvistus poikkeaa asiakkaan tilauksesta, asiakkaan on otettava viipymättä yhteyttä Stadium Team Salesin asiakaspalveluun.

Stadium Team Sales ei vastaa tilanteesta, jossa verkkokaupassa on ilmoitettu virheellinen varastosaldo asiakkaan tilauksen ajankohtana. Mikäli Stadium Team Sales ei pysty toimittamaan tuotteita annetun tilausvahvistuksen mukaisesti, asiakkaaseen otetaan yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse.

3. Tilauksen muuttaminen
Mikäli asiakas muuttaa tai peruuttaa tilauksensa osittain tai kokonaan sopimuksen solmimisen jälkeen, Stadium Team Sales pidättää oikeuden vaatia täyden maksun tilatuista tuotteista sekä mahdollisista muista kustannuksista, jotka aiheutuvat tehdystä työstä ja/tai Stadium Team Salesille syntyneistä kustannuksista.

4. Tuotteet ja hinnat
Verkkokaupan tuotteet on kehitetty ja tarkoitettu erityisesti asiakkaille, jotka ovat solmineet yhteistyösopimuksen Stadium Oy:n kanssa. Verkkokaupan kuvat esittävät tuotteen mahdollisimman tarkasti kuvien, värien ja mittatietojen kanssa. Värierot voivat liittyä erilaiseen värintoistoon erilaisilla näytöillä.

Jos asiakas on epävarma verkkokaupassa ilmoitetusta tuotteen todellisesta koosta tai väristä, on tuotteita mahdollista sovittaa ennen tuotteen tilaamista. Tiedon tuotteiden sovituspisteestä ja lähimmästä myyntiedustajasta saa ottamalla yhteyttä Stadium Team Salesin asiakaspalveluun numeroon 020-144 10809 tai sähköpostitse osoitteeseen info.teamsales@stadium.fi.

Stadium Team Sales ei vastaa asiakkaan aiheuttamasta viasta tai vahingosta, kuten virheellisestä pesusta tai muusta käsittelystä. Asiakas vastaa itse painatusvedosten oikeellisuudesta. Jokaisen tilauksen mukana toimitetaan tuotteen erityiset pesu- ja hoito-ohjeet, joita on noudatettava. Lähtökohtaisesti seuraavat yleiset pesuohjeet ovat voimassa: Noudata vaatteen pesuohjeita, älä koskaan pese yli 40 asteen lämpötilassa, vaatetta ei saa kuivata kuivausrummussa, sulje vetoketjut, napit ja tarranauhat, älä käytä huuhteluainetta, pese vaate nurinpäin.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimitus- ja mahdollista laskutusmaksua. Stadium Team Sales varaa oikeuden mahdollisiin hinta- tai painatusvirheisiin. Ilmeisen virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden osalta Stadium Team Sales pidättää oikeuden tilauksen keskeytykseen, uuden tarjouksen antamiseen ja siten hinnanoikaisuun.

5. Maksuvaihtoehdot
Stadium Team Sales tarjoaa useita maksutapoja. Asiakkaan lukuun ostoksia tekevän edustajan pitää olla vähintään 18-vuotias tilausta tehtäessä ja/tai hänellä pitää olla urheiluseuran toimeksianto ostojen tekemiseen. Lisäksi hänen on käytettävä Stadium Team Salesin hyväksymää maksutapaa.

5.1. Stadium Team Sales Lasku
Valitsemalla maksutavaksi Stadium Team Sales laskun, asiakas vahvistaa tutustuneensa näihin yleisiin ehtoihin ja sitoutuu noudattamaan niitä. Stadium Team Sales käyttää Walley-maksupalvelua. Asiakas saa Walley-palvelusta laskun jokaisesta tekemästään Stadium Team Sales ostoksesta. Laskun maksuaika on 30 päivää. Laskutusmaksu niin sähköpostilaskusta kuin postitse lähetettävästä laskusta on 2,95 euroa. Maksu suoritetaan Walleyn laskulla ilmoittamalle tilille. Maksun tulee olla Walleyn suoritettu viimeistään laskun eräpäivänä.

Myöhästyneestä maksusta peritään 10 euron myöhästymismaksu kutakin eräpäivän jälkeistä kuukautta kohden. Lisäksi saatava voidaan siirtää perintään siitä seuraavine kustannuksineen. Tällaisessa tapauksessa veloitetaan 2,5 prosentin viivästyskorko kuukaudessa kulloinkin erääntyneestä maksuvaatimuksesta siihen asti, että koko maksu on suoritettu. Saatava voidaan myös siirtää Ruotsin Kruununvoudin perittäväksi.

Jokaisesta maksuhuomautuksesta peritään 15 euron muistutusmaksu. Myöhästyneiden maksujen yhteydessä peritään 10 euron myöhästymismaksu jokaisesta eräpäivän jälkeisestä kuukaudesta. Mikäli maksua ei suoriteta, saatavat voidaan antaa perintätoimiston perittäväksi, mikä saattaa aiheuttaa ylimääräisiä perintäkuluja. Mikäli perintätoimenpiteitä on tehtävä, asiakkaalta veloitetaan myös viivästyskorkoa, joka on 2,5 % kuukaudessa erääntyneestä summasta eräpäivästä alkaen siihen saakka, kunnes koko summa on maksettu.

5.2. Korttimaksu
Hyväksyttävät maksukortit ovat VISA, Mastercard ja American Express. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadiumteamsales.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure-turvastandardia. Maksu tapahtuu PCI DSS -sertifioidun Adyenin kautta, joka täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumia koskevat voimassa olevat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL-salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium Team Sales ei tallenna korttinumeroa suoritetun maksutapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumteamsales.fi turvallisuudesta on ostoehtojen kohdassa 13.

Koko tilaussumma varataan heti veloitettavalta tililtä, mutta veloitetaan tililtä vasta tilauksen toimituksen yhteydessä.

5.3. Verkkopankki
Verkkokaupassa voi maksaa yksityistilin verkkopankissa Trustly / Ayden –palvelun kautta. Yritystililtä maksaminen ei ole mahdollista.

Verkkopankkimaksussa tilauksen kokonaissumma veloitetaan tililtä heti.

5.4. Stadium Team Sales Tili
Stadium Team Sales tarjoaa yhteistyössä Walleyn kanssa mahdollisuuden tilimaksuun. Kaikki kuukauden ostot kootaan tiliotteelle, joka lähetetään seuraavassa kuussa asiakkaalle sähköpostitse. Maksun voi jakaa enintään 36 kuukaudelle. Ensimmäiselle tiliotteelle ei lisätä laskutusmaksua tai korkoa.

Kun Asiakas saa tililaskun, tulee laskulta maksaa vähintään tililaskun vähimmäissumma, joka ilmenee asiakkaan saamasta laskusta. Osamaksun korko on 15% vuodessa ja tilinhoitomaksu on 2,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€.

Mikäli asiakas haluaa maksaa koko laskun kerralla, voi asiakas aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon, jolloin laskusta ei peritä korkoa tai tilinhoitomaksua

Myöhästyneestä tai maksamattomasta maksusta veloitetaan myöhästymismaksu. Lisätietoa Stadium Team Sales Tilistä saa ottamalla yhteyttä Walleyyn numeroon: 09-315 89982 tai sähköpostilla teamsales@walley.fi. Stadium Team Sales Tilin ehdot kokonaisuudessaan löytyvät seuraavista linkeistä:
Yleiset Stadium Team Sales lasku- ja tililuottoehdot
Walley tietosuojakäytäntö
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

5.5. Bonus
Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa ansaitulla bonuksella. Asiakas näkee käytettävissä olevan bonuksensa kirjautuessaan sisään verkkokauppaan seuran omilla sivuilla. Jos asiakas on jakanut bonuksen osastolle tai joukkueelle, myös he näkevät kukin oman saldonsa. Bonus, joka näkyy asiakkaan kirjautuessa sisään seurana/jaostona/joukkueena, on seuran/jaoston/joukkueen kokonaisbonus.

Käytetty bonus varataan tilauksen yhteydessä ja vähennetään asiakkaan bonussaldosta toimituksen yhteydessä.

5.6. Lahjakortti
Tilauksen voi maksaa osittain tai kokonaan lahjakortilla. Lahjakortti käytetään valitsemalla maksutapa ”Maksa lahjakortilla” vaiheessa 2 kassalla sekä syöttämällä lahjakortin numero ja esiin raaputettava web-koodi. Tilausta kohden voi hyödyntää enintään 5 lahjakorttia.

5.7. Maksamisen turvallisuus
Verkkokauppa käyttää SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer) tiedon turvalliseen siirtämiseen. SSL perustuu digitaalisiin varmenteisiin, joilla tarkistetaan tiedonsiirron lähettäjä ja vastaanottaja. Verkkokaupassa varmenteen myöntäjänä käytetään Geotrustia. Varmenne käyttää 256 bitin salausta.

6. Toimitusmaksu ja toimitus
Toimitusmaksu näkyy kassalla ja perustuu valittuun toimitustapaan. Lue lisää hinnoista ja toimitusajasta täältä
Stadium Team Sales lähettää tilatut (ja mahdollisesti painatetut/brodeeratut) tuotteet varastoltamme Norrköpingistä Ruotsista 14 työpäivän sisällä siitä, kun kaikki tuotteet ovat saapuneet Stadium Team Salesin varastolle. Jos Stadium Team Sales ei voi lähettää tilattuja tuotteita 14 työpäivän sisällä, tiedottaa Stadium Team Sales Asiakasta viiveestä ja sen syystä mahdollisimman nopeasti.

Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tuotteet lähtevät Stadium Team Salesin varastolta. Sen jälkeen paketti on seurattavissa PostNord-palvelussa.

Stadium Team Sales vapauttaa itsensä kaikista asiakkaan korvausvaatimuksista, jotka liittyvät alihankkijoiden toimitusviivästyksiin. Stadium Team Sales ei myöskään vastaa kuljetusyhtiöiden, valmistajien tai muiden viivästyksistä.

Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen sekä muiden sellaisten tietojen ilmoittamisesta, jotka tarvitaan tilatun tuotteen toimittamiseksi. Asiakas on velvollinen vastaanottamaan tuotteen sovittuna päivänä ja ajankohtana, vaikka toimitus tapahtuisi päivällä. Jos asiakas ei ota toimitusta vastaan sovittuna päivänä, asiakkaan on silti maksettava tilaus, kuin toimitus olisi tapahtunut. Stadium Team Sales varmistaa, että toimitus varastoidaan asiakkaan riskillä ja kustannuksella.

7. Palautusoikeus
Erityisesti asiakkaalle valmistettuja tuotteita (painatus/brodeeraus) tai tuotteita, jotka tilataan tavarantoimittajan varastolta, ei voi palauttaa. Tilaus on sitova.

8. Reklamaatio
Asiakkaan on reklamoitava vioista Stadium Team Salesin asiakaspalveluun ilman tarpeetonta viivytystä, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa vian ilmenemisestä tai siitä, kun asiakkaan olisi pitänyt havaita vika. Reklamaation pitää sisältää kuvaus viasta. Asiakas menettää oikeuden reklamaatioon, jos reklamaatio tehdään liian myöhään.

Reklamaatiopyyntö tehdään ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Reklamaation mahdollista sähköpostitse tehtävää arviointia varten tulee ilmoittaa verkkotilausnumero ja lähettää selkeät kuvat reklamaation syystä. Vaihtoehtoisesti tuotteen ja reklamaatiolomakkeen voi lähettää Stadium Team Salesille reklamaatiolomakkeessa mainittuun palautusosoitteeseen. Jos asiakas lähettää tuotteen, asiakas voi pyytää Stadium Team Salesin asiakaspalvelusta maksuttoman palautusrahtikirjan. Tuote on pakattava hyvin, ja sen mukaan liitetään täytetty reklamaatiolomake. Jos asiakkaalla ei ole reklamaatiolomaketta, sen voi ladata täällä, tai pyytää Stadium Team Salesin asiakaspalvelusta.span>

Asiakas on velvollinen korvaamaan Stadium Team Salesille työn ja kustannukset, jos asiakas on tehnyt tuotteesta reklamaation ja myöhemmin osoittautuu, ettei kyse ole viasta, josta Stadium Team Sales vastaa.

9. Vikojen korjaaminen
Stadium Team Salesilla on oikeus ja velvollisuus korjata tuotteiden viat, mikäli reklamaatio on hyväksytty. Korjaaminen tehdään ensisijaisesti uudella toimituksella. Stadium Team Sales vastaa kyseisessä tapauksessa korjaamisen kustannuksista, mukaan lukien vian selvityksen ja kuljetuksen kustannukset.

Stadium Team Sales ei ole velvollinen korjaamaan vikoja, jos se olisi kohtuuttoman kuormittavaa, erityisesti huomioiden korjaamisen kustannukset suhteessa vian merkitykseen ja/tai tuotteen arvoon. Tällaisessa tapauksessa asiakas voi purkaa sopimuksen ja/tai vaatia vahingonkorvauksia kaikista tappioista jäljempänä olevan mukaisesti.

10. Purkaminen ja vahingonkorvaus puuttuvan korjaamisen vuoksi
Jos vikaa ei korjata ja kyse on olennaisesta viasta, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Kyseisessä purkamistapauksessa asiakkaalla on oikeus saada takaisin maksettu kauppahinta sekä vaatia mahdollisesta vahingosta enintään 20 prosentin vahingonkorvausta sovitusta hinnasta.

11. Vastuunrajoitus
Edellä olevista kohdista aiheutuvien seurausten lisäksi Stadium Team Salesilla ei ole muuta vastuuta, eikä asiakkaalla ole oikeutta muihin seuraamuksiin Stadium Team Salesin sopimusrikkomuksen vuoksi kuin mitä edellä olevissa kohdissa mainitaan.

12. Tuotevastuu
Riippumatta siitä, mitä edellä on määrätty vahingonkorvausvastuusta, Stadium Team Sales ei vastaa vahingosta, jonka tuotteen vika aiheuttaa kolmannen osapuolen omaisuudelle tai henkilölle. Jos Stadium Team Salesista tulee vahingonkorvausvelvollinen kolmatta osapuolta kohtaan esine- tai henkilövahingon vuoksi, asiakkaan on annettava Stadium Team Salesille täysi hyvitys.

13. Maksun palautus
Hyväksytyn reklamaation tai palautuksen yhteydessä Stadium Team Salesin varastoon asiakkaalle palautetaan maksu samalla maksutavalla, jota käytettiin ostossa..

Asiakkaalle, joka on jo maksanut laskun, muodostuu saatava Walleylta. Walley puolestaan palauttaa summan automaattisesti 10 arkipäivän kuluessa hyväksytystä reklamaatiosta tai palautuksesta. Jos asiakkaan reklamaatio on hyväksytty ennen laskun eräpäivää, lasku oikaistaan. Osittaisen hyvityksen tapauksessa asiakkaalle lähetetään uusi lasku.

Menettelytapaa koskevissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä osoitteeseen sähköpostitse teamsales@walley.fi. tai puhelimitse 09-315 89982. Asiakas löytää lisätietoa myös sivustolta https://www.walley.fi/.

14. Kuljetusvahinko
Mahdollisten kuljetusvahinkojen yhteydessä asiakkaan tulee palauttaa lähetys Stadium Team Salesille kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään yhden (1) viikon kuluessa toimituksesta. Se tehdään lähettämällä tuote Stadium Team Salesin varastoon. Ennen palautusta asiakkaan on otettava yhteyttä Stadium Team Salesin asiakaspalveluun numeroon 020-14410809 tai sähköpostitse info.teamsales@stadium.fi saadakseen palautusrahtikirjan. Lähetyksen mukana asiakkaan pitää toimittaa myös täytetty reklamaatiolomake. Jos asiakkaalla ei ole lomaketta, sen voi ladata täällä, tai pyytää Stadium Team Salesin asiakaspalvelusta.

15. Noutamaton tilaus
Noutamaton tilaus lähetetään takaisin varastollemme Norrköpingiin 14 päivän kuluttua sen saapumisesta noutopisteeseen tai Stadium-myymälään. Mikäli asiakas ei ole noutanut tilaustaan määräajan kuluessa ja se on palautettu Stadium Team Salesille, Stadium Team Sales pidättää oikeuden veloittaa, tilauksen arvon lisäksi, Stadium Team Salesin kuljetus- ja käsittelykuset.

16. Tarjousten voimassaolo
Verkkokaupan tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, ellei toisin mainita.

17. Henkilötiedot
Mahdollisia Stadium Team Salesille ostojen tai muun yhteydenpidon yhteydessä luovutettavia henkilötietoja käsitellään kunnioituksella ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietoa Stadium Team Salesin tekemästä henkilötietojen käsittelystä on täällä.

18. Force Majeure
Stadium Team Salesilla on oikeus lykätä velvollisuuksiensa toteuttamista ja Stadium Team Sales on vapautettu sopimuksen mukaisten velvollisuuksiensa toteuttamisen laiminlyönnin seuraamuksesta, jos toteutus estyy, vaikeutuu oleellisesti tai kallistuu kohtuuttomasti tapahtumasta, joka on Stadium Team Salesin hallinnan ulkopuolella ja jota Stadium Team Sales ei voinut, eikä sen olisi kohtuudella ollut syytä ennakoida sopimuksen solmimisen ajankohtana. Tällainen tapahtuma (”vapauttamisperuste”) voi olla esimerkiksi sota tai sotaa muistuttava tila, sisällissota, liikekannallepano tai vastaavanlaajuinen sotilaallinen kutsu, kapina ja mellakka, terrorismi, ilkivalta, tulipalo, tulva, luonnonkatastrofi, epidemia, pandemia, yleisten viestiyhteyksien katkokset, yleisen energiahuollon katkokset, lakko, työsulku tai muu yleinen tai paikallinen työtaistelu (vaikka Stadium Team Sales olisi itse konfliktin osapuoli), vaatimus, takavarikko, viranomaispäätös, kauppa-, maksu- tai valuuttarajoitukset, tai niihin verrattavissa oleva tapahtuma. Sama on voimassa, jos vapauttamisperuste on olemassa Stadium Team Salesin sopimusavustajalle. Stadium Team Sales ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy Stadium Team Salesin noudattaessa normaalia varovaisuutta. Stadium Team Sales ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.

Stadium Team Salesin on ilmoitettava asiakkaalle, jos vaarana on, ettei velvoitetta pystytä täyttämään tai se viivästyy vapauttamisperusteen vuoksi.

Kun vapauttamisperuste on ollut olemassa kuusi (6) kuukautta, kummallakin osapuolella on oikeus irtisanoa sopimus lakkaavaksi välittömästi.

19. Ehtojen muuttaminen
Stadium Team Sales pidättää oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä näihin ostoehtoihin. Uusimmat voimassa olevat ehdot on julkaistu aina Stadium Team Salesin verkkosivuilla.

20. Yhteydenotot
Stadium Team Salesin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 020-144 10809 tai sähköpostitse osoitteeseen sähköpostitse info.teamsales@stadium.fi. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 11–16.00. Vastauksia yleisiin kysymyksiin löytyy täältä.

21. Riidat
Näistä ostoehdoista aiheutuvat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa soveltaen Suomen lakia.