STADIUM TEAM SALES OSTOEHDOT


(2020-04-11)

1. Yleistä

Nämä ostoehdot ovat voimassa, kun urheiluseura (”Asiakas”) ostaa tuotteita Stadium Oy:ltä, y-tunnus 1515574-2 (“Stadium Team Sales”).

Stadiumteamsales.fi verkkokauppa on ainoastaan urheiluseuroille ja heidän edustajilleen. Yksityiskuluttajat (pelaajat, vanhemmat, muut) ohjataan sivustolle stadium.fi ja yritykset, jotka haluavat tehdä isompia tilauksia ohjataan lähimpään Stadium-myymälään.


2. Tilaus ja tilausvahvistus
Asiakkaan tilatessa stadiumteamsales.fi sivustolla pitää Asiakkaan hyväksyä nämä ostoehdot voidakseen viedä tilauksen loppuun. Sitova sopimus Asiakkaan ja Stadium Team Salesin välillä syntyy, kun Asiakas hyväksyy tilauksensa ja ostoehdot. Kun tilaus on vastaanotettu, lähetetään Asiakkaalle tilausvahvistus sähköpostitse.

Stadium Team Sales pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta mikäli varastosaldo on ollut virheellinen tilauksentekohetkellä. Mikäli Stadium Team Sales ei pysty toimittamaan tilausvahvistuksen mukaista tilausta, Asiakkaaseen otetaan yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.


3. Tilauksen muuttaminen
Jos Asiakas muuttaa tilausta tai peruuttaa tilauksen sen jälkeen kun sitova sopimus kohdan 2 mukaan on solmittu, pidättää Stadium Team Sales oikeuden vaatia täyttä korvausta tilauksen sisältämistä tuotteista sovittujen hintojen mukaan sekä mahdollisista muista jo tehdystä työstä aiheutuvista lisäkustannuksista.

Jos Asiakas tekee ostoksia stadiumteamsales.fi sivustolla yksityiskuluttajana on Asiakkaalla kuluttujansuojalain mukaan oikeus peruuttaa tilaamansa tuote siihen asti että Asiakas on vastaanottanut tilauksen. Asiakas on tällöin velvollinen korvaamaan Stadium Team Salesille peruutuksesta aiheutuvat kustannukset sekä asianmukaisen korvauksen peruutuksen aiheuttamasta tappiosta.

Kuluttajansuojalain mukaan yksityiskuluttajalla, joka katuu ostoaan, voi olla myös oikeus koko kaupan peruuttamiseen. Katso tarkat ehdot kaupan peruuttamisoikeudesta kohdassa 7. Kaupan peruuttamisoikeutta käyttäessään Asiakas vastaa- itse mahdollisen palautuksen rahtikustannuksesta.


4. Tuotteet ja hinnat
Kaikki stadiumteamsales.fi sivuston hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat eivät sisällä rahtimaksua eivätkä laskutuslisää laskulle tilattaessa. Stadium Team Sales pidättää oikeuden mahdollisten hinta- ja painovirheiden osalta. Selkeästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla pidättää Stadium Team Sales oikeuden keskeyttää tilauksen ja oikaista virheellisen hinnan.


5. Maksuvaihtoehdot
Stadium Team Sales tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja.

5.1 Stadium Team Sales Lasku (yksityishenkilö)
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla ja osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun Asiakas valitsee maksutavaksi laskun, vastaanottaa Asiakas tuotteet ennen maksamista. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutusmaksu, joka on 3,50 euroa.

Kun Asiakas valitsee laskulla tai osamaksulla maksamisen, voi Asiakas tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseensa. Asiakkaan tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksentekohetkellä. Kun Asiakas saa laskun, voi Asiakas valita korkeintaan 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee Asiakkaan saamasta laskusta.

Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (luottokorko 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksu). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Asiakkaan valitessa maksutavaksi laskun, teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Jos Collector Bank ei myönnä luottoa luottotarkastuksen pohjalta, on asiakkaalla oikeus tietää syy kieltävään vastaukseen. Saadaksesi lisätietoa Stadium Team Sales Laskusta ota yhteyttä laskuttajaamme Collector Bankiin numeroon 0931589981 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen stadium@collectorbank.fi.

Näet yksityiskohtaiset Stadium Team Sales Laskuehdot alla olevista linkeistä:
Yleiset Stadium Team Sales luottoehdot
Collector Bankin tietosuojakäytäntö

5:1:1. Stadium Team Sales -lasku (seura)

Myyntikanavissa, joissa Stadium Team Sales -lasku on yksi maksuvaihtoehdoista, asiakas voi maksaa Stadium Team Sales -ostonsa laskulla. Valitsemalla Stadium Team Sales -laskun asiakas vahvistaa tutustuneensa näihin ehtoihin ja hyväksyvänsä ne sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Laskun maksuaika on 14 päivää. Sähköpostilaskun yhteydessä summaan lisätään laskutusmaksu 1,9 euroa ja paperilaskun yhteydessä laskutusmaksu 1,9 euroa (laskutustapa riippuu myyntikanavasta eikä sitä voi valita). Maksu suoritetaan Collector Bankille laskussa ilmoitetulle tilille ja summan on oltava Collector Bankin tilillä viimeistään laskun eräpäivänä. Jos asiakas maksaa Stadium Team Sales -laskunsa viimeistään eräpäivänä, ylimääräisiä kuluja tai maksuja ei laskutusmaksun lisäksi ole.

Jos asiakas valitsee maksutavaksi Stadium Team Sales -laskun, hän saa laskun jokaisesta Stadium Team Sales -ostostaan.

Myöhästyneiden maksujen yhteydessä peritään 9,5 euron myöhästymismaksu jokaisesta eräpäivän jälkeisestä kuukaudesta. Mikäli maksua ei suoriteta, saatavat voidaan antaa perintätoimiston perittäväksi, mikä saattaa aiheuttaa ylimääräisiä perintäkuluja. Mikäli perintätoimenpiteitä on tehtävä, asiakkaalta veloitetaan myös viivästyskorkoa, joka on 2,5 % kuukaudessa erääntyneestä summasta eräpäivästä alkaen siihen saakka, kunnes koko summa on maksettu.

5.2 Korttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat eurooppalaiset VISA, Mastercard ja American Express. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadiumteamsales.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Maksu tapahtuu Adyen kautta, joka on PCI DSS-sertifioitu ja täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumilta vaadittavat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumteamsales.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 13. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi Asiakkaan kortilta, mutta veloitetaan vasta kun tilaus lähetetään varastolta.

5.3 Verkkopankki
Stadiumteamsales.fi sivustolla on mahdollisuus maksaa tilaus verkkopankissa Trustly/Aydenin kautta. Tilauksen kokonaissumma veloitetaan tililtä heti verkkopankkimaksun tehtyäsi.

5.4 Stadium Team Sales Tili
Yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa tarjoamme yhtenä maksuvaihtoehtona Stadium Team Sales Tilin. Kaikki Stadium Team Sales Tiliä käyttäen saman kuukauden aikana tehdyt ostot kootaan yhteen tililaskuun, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostilla seuraavassa kuussa. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Yksityishenkilön, joka tekee ostoksia Asiakkaan nimissä, tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksentekohetkellä.

Kun Asiakas saa tililaskun tulee laskulta maksaa vähintään tililaskun vähimmäissumma, joka ilmenee Asiakkaan saamasta laskusta. Osamaksun korko on 15% vuodessa ja tilinhoitomaksu on 2,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli Asiakas haluaa maksaa koko laskun kerralla, voi Asiakas aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon, jolloin laskusta ei peritä korkoa tai tilinhoitomaksua. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu. Saadaksesi lisätietoa Stadium Team Sales Tilistä ota yhteyttä laskuttajaamme Collector Bankiin numeroon 0931589982 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen teamsales@collectorbank.fi.

Näet yksityiskohtaiset Stadium Team Sales Tiliehdot alla olevista linkeistä:
Yleiset Stadium Team Sales luottoehdot
Collector Bankin tietosuojakäytäntö

5.5 Bonus
Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa tilauksensa ansaitsemallaan bonuksella. Asiakas voi nähdä käytettävissä olevan bonuksensa, kirjautumalla seuran “Omille sivuille”. Jos Asiakas on jakanut bonusta jaostoille tai joukkueille, näkevät nämä oman saldonsa “Omilla sivuillaan”. Bonus, jonka seura/jaosto/joukkue näkee “Omilla sivuillaan”, on seuran/jaoston/joukkueen tämänhetkinen käytössä oleva kokonaisbonus. Tilauksen maksamiseen käytetty bonus vähennetään Asiakkaan bonussaldosta tilauksen toimittamisen yhteydessä.

5.6 Lahjakortti
Tilaus voidaan maksaa kokonaan tai osittain lahjakortilla. Käyttääksesi lahjakorttia laita kassalla vaiheessa 2 rasti ruutuun kohdassa “Maksa lahjakortilla”, syötä lahjakortin numero sekä web-koodi, jonka raaputat esiin lahjakortista. Voit käyttää enintään viisi lahjakorttia yhtä tilausta kohden.


6. Rahti ja toimitus
Toimituskulu näkyy kassalla ja riippuu Asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Asiakas voi valita noutavansa tilauksensa lähimmästä Stadium-myymälästä (ei Stadium Outlet), lähimmästä PostNordin/Matkahuollon noutopisteestä tai saada toimituksen kotiin. Lisätietoa hinnoista ja toimitusajoista löydät täältä.

Stadium Team Sales lähettää tilatut (ja mahdollisesti painatetut/brodeeratut) tuotteet varastoltamme Norrköpingistä Ruotsista 14 työpäivän sisällä siitä, kun kaikki tuotteet ovat saapuneet Stadium Team Salesin varastolle. Jos Stadium Team Sales ei voi lähettää tilattuja tuotteita 14 työpäivän sisällä, tiedottaa Stadium Team Sales Asiakasta viiveestä ja sen syystä mahdollisimman nopeasti.

Stadium Team Sales pidättää oikeuden olla korvaamatta Asiakkaan korvausvaatimuksia koskien toimitusviivettä. Stadium Team Sales ei ole myöskään vastuussa tavarankuljettajan, tavaranvalmistajan tai muun osapuolen viiveestä.

Asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen tehtyään tilauksen sekä lähetysvahvistuksen, kun tilaus lähtee varastoltamme. Tämän jälkeen Asiakas voi seurata tilauksen kulkua PostNordin sivustolla lähetysvahvistuksessa saamansa lähetystunnuksen avulla.

Kun Asiakas tekee ostoksia stadiumteamsales.fi sivustolla yksityiskuluttajana ja mahdollisella viiveellä on olennainen merkitys Asiakkaalle, on Asikkaalla kuluttajasuojalain mukaan oikeus vaatia sanktiota. Ilmoita meille heti saadessasi tiedon mahdollisesta viiveestä, jos tilauksen toimitusajalla on olennainen merkitys.


7. Etämyynnin peruuttamisoikeus
Tilanteissa, joissa Asiakas tekee ostoksia stadiumteamsales.fi sivustolla yksityiskuluttajana, noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän etämyynnin peruuttamisoikeutta. Jos Asiakas haluaa käyttää peruuttamisoikeutta täytyy Asiakkaan ottaa meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitettuaan meille kaupan peruuttamisesta on Asiakkaalla 14 päivää aikaa palauttaa tuote.

Käyttääkseen peruuttamisoikeutta tulee Asiakkaan täyttää etämyynnin peruuttamislomake, jonka löydät täältä. Lähetä täytetty peruuttamislomake lomakkeessa olevaan osoitteeseen tai sähköpostitse Stadium Team Sales asiakaspalveluun. Asiakkaalla on oikeus saada takaisinmaksu 14 päivän kuluttua siitä, kun peruuttamislomake ja palautettu tuote ovat saapuneet meille, edellyttäen että kaupan peruuttamisoikeutta voidaan soveltaa kyseiselle tuotteelle (katso poikkeukset kohta 7.1).

Lähetä palautettava tuote osoitteeseen:
Stadium Team Sales Online 908, Port 39
Ströbogatan 5
602 23 Norrköping
Sweden

Asiakkaalla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Asiakas on vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuksien, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Asiakas lähettää palautuspaketin (ei painettuja/brodeerattuja tuotteita) yhdessä täytetyn reklamaatiolomakkeen kanssa, johon kirjoitat reklamaation syyksi "etämyynnin peruuttamisoikeuden hyödyntäminen". Paketti tulee pakata huolellisesti ja palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, kaikki laput edelleen kiinnitettyinä ja alkuperäispakkauksessaan. Palautusrahtimaksu on 4,90€, joka vähennetään automaattisesti tuotteen arvosta takaisinmaksun yhteydessä. Saadaksesi palautusrahtikirjan, ota yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun. Painavan toimituksen kohdalla Asiakas vastaa itse kuljetuksen järjestämisestä ja rahdin kustannuksesta. PostNordin lavalähetys maksaa noin 122-209€.

Löydät reklamaatiolomakkeen täältä, tai saat sen ottamalla yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun.

7.1 Poikkeudet kaupan peruuttamisoikeuteen
Kaupan peruuttamisoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu Asiakkaan ohjeiden mukaan, eikä yksilöityjä tuotteita kuten esimerkiksi painatettuja tai brodeerattuja paitoja. Kaupan peruuttamisoikeus ei myöskään koske, kun Asiakas ei toimi yksityiskuluttajana, tai kun yksityiskuluttaja seuran joukkuevastaavana tilaa tuotteita Asiakkaan nimissä.


8. Reklamaatio
Mikäli Asiakkaalle toimitettu tuote on virheellinen, on Asiakkaalla aina oikeus tehdä reklamaatio virheestä. Reklamaatio tuotteessa olevasta virheestä tulee tehdä kohtuullisen ajan sisällä tuotteen hinnan ja sen oletetun eliniän pohjalta, toki viimeistään 2 kuukauden sisällä virheen havaitsemisesta tai kun Asiakkaan olisi pitänyt havaita virhe.

Reklamaatiotapauksissa Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun. Saadakseen mahdollisen reklamaatioarvion sähköpostitse, tulee Asiakkaan liittää viestiin verkkotilausnumero sekä kuvia, joista näkyy selkeästi reklamaation syy. Asiakas voi myös tehdä reklamaation lähettämällä tuotteen varastollemme reklamaatiolomakkeen ohjeiden mukaan. Mikäli Asiakas lähettää tuotteen keskusvarastollemme tulee Asiakkaan ottaa yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun saadakseen rahtikirjan reklamaation lähettämiseen. Asiakkaan tulee myös liittää mukaan täytetty reklamaatiolomake. Asiakas voi ladata ja tulostaa reklamaatiolomakkeen täällä, tai ottaa yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun.

Hyväksytyn reklamaation kohdalla tulee Stadium Team Sales omalla kustannuksellaan (a) korjaamaan viallisen tuotteen, (b) tekemään uuden toimituksen, tai (c) tekemään Asiakkaalle takaisinmaksun virheellisestä tuotteesta.


9. Takaisinmaksu
Hyväksytyn reklamaation tai varastollemme tehdyn palautuksen kohdalla Asiakkaalle tehdään takaisinmaksu samalla maksutavalla, jota käytettiin tilauksentekohetkellä. Mikäli asiakas on jo maksanut Collector Bankilta saamansa laskun, saa Asiakas takaisinmaksun Collector Bankilta. Collector Bank tekee takaisinmaksun automaattisesti 10 työpäivän sisällä reklamaation tai palautuksen hyväksymisestä.

Mikäli Asiakas on käyttänyt kaupan peruuttamisoikeuttaan, tai reklamaatio on hyväksytty ennen laskun eräpäivää, tehdään laskuun korjaus. Osahyvityksen kohdalla Asiakkaalle lähetetään uusi päivitetty lasku. Jos Asiakkaalla on kysymyksiä laskulle tehtävistä korjauksista ja hyvityksistä voi Asiakas ottaa yhteyttä laskuttajamme Collector Bankin asiakaspalveluun sähköpostitse teamsales@collectorbank.fi tai puhelimitse 0931589982. Asiakas löytää lisätietoa myös sivustolta www.collector.fi.


10. Kuljetusvaurio
Mahdollisen kuljetusvaurion sattuessa tulee Asiakkaan palauttaa lähetys Stadium Team Salesille kohtuullisessa ajassa, toki korkeintaan 1 viikon sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään varastollemme. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun saadakseen rahtikirjan palautuksen lähettämiseen. Asiakkaan tulee myös liittää mukaan täytetty reklamaatiolomake. Asiakas voi ladata ja tulostaa reklamaatiolomakkeen täällä, tai ottaa yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun.


11. Lunastamaton tilaus
Lunastamaton tilaus lähetetään takaisin varastollemme 14 päivän kuluttua sen saapumisesta noutopisteeseen tai Stadium-myymälään. Kun Asiakas ei ole noutanut tilaustaan määrätyssä ajassa ja se lähetetään takaisin varastollemme, veloitamme tilauksen arvon sekä pidätämme oikeuden veloittaa rahti- ja käsittelykustannukset.

Huomioi, että tilauksen noutamatta jättäminen tai kieltäytyminen tilauksen vastaanottamisesta ei ole sama kuin kaupan peruuttamisoikeuden soveltaminen.


12. Tarjousten voimassaolo
Tarjoukset ovat aina voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, ellei toisin mainita.


13. Turvallisuus
Stadiumteamsales.fi käyttää SSL:ää (Secure Socket Layer), joka on salausprotokolla tiedon turvalliseen siirtämiseen. SSL:n on kehittänyt Netscape Communications. SSL käyttää digitaalista sertifikaattia tiedonsiirron lähettäjän, vastaanottajan tai sekä lähettäjän että vastaanottajan tarkistamiseen. Sivustolla stadiumteamsales.fi sertifikaatin asettajana käytetään Geotrustia. Sertifikaatti käyttää 256 bitin salausta.


14. Henkilötiedot
Käsittelemme ostojen tai muun yhteydenoton yhteydessä luovuttamiasi henkilötietoja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Löydät lisätietoa tietosuojakäytännöstämme täältä.


15. Force Majeure
Stadium Team Sales pidättää oikeuden kieltäytyä velvollisuudesta noudattaa osaansa sopimuksesta ja maksaa vahingonkorvauksia, jos Stadium Team Salesin velvoitteita ei pystytä toteuttamaan lainkaan tai pystytään toteuttamaan ainoastaan epätavallisin korkein kustannuksin sodan, mellakan, saarron, tulipalon, räjähdyksen tai sellaisen viranomaistoimenpiteen vuoksi, jota Stadium Team Sales ei ole voinut ennakoida. Stadium Team Sales ei vastaa vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun Stadium Team Sales on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena tai ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen. Stadium Team Sales ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy Stadium Team Salesin noudattaessa normaalia varovaisuutta. Stadium Team Sales ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.


16. Ostoehtojen muutokset
Stadium Team Sales pidättää oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä näihin ostoehtoihin. Voimassa olevat ostoehdot löytyvät aina Stadium Team Salesin kotisivulta.


17. Yhteystiedot
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 020-14410809 tai sähköpostitse info.teamsales@stadium.fi. Aukioloaikamme ovat maanantai - perjantai klo. 09.00-17.00. Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.


18. Riidanratkaisu
Näiden ostoehtojen tulkinnasta tai soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos neuvottelut eivät johda sovinnolliseen ratkaisuun, ratkaistaan erimielisyydet Helsingin käräjäoikeudessa soveltaen Suomen lakia.

Yksityishenkilöiden kohdalla noudattaa Stadium Team Sales Kilpailu- ja kuluttajaviraston (www.kkv.fi) suosituksia. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja voi hakea riita-asialle vaihtoehtoista ratkaisua EU-komission tarjoamalla Verkkovälitteisellä riidanratkaisu-sivustolla: ODR (Online Dispute Resolutions).