Tilauksen toimitus


Stadium Oy toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle. Alla tietoa tarjoamistamme toimitustavoista. Tarjolla olevat toimitustavat tulevat esille täytettyäsi postinumeron verkkokaupan kassalla.


Stadium myymälä

- 14 arkipäivää siitä kun kaikki tilauksen tuotteet ovat varastollamme
- Toimitus Stadium-myymälään (ei Stadium Outlet)
- Maksuton toimitus
- Tilausta säilytetään 14 päivää sen saapumisesta


Tilauksesi lähetetään PostNordin välityksellä. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun paketti lähetetään varastoltamme, sekä tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Noudon yhteydessä tulee esittää tilausnumero sekä voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Mikäli paketin noutaa joku muu kuin itse tilaaja, tulee noutajan esittää avoin valtakirja voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen lisäksi.

Ei lunastetut tilaukset palautetaan automaattisesti varastollemme, jolloin veloitamme tilauksen arvon sekä mahdolliset rahti- ja käsittelykustannukset. Huomioi, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin kaupan peruuttamisoikeuden hyödyntäminen.PostNord

- 14 arkipäivää siitä kun kaikki tilauksen tuotteet ovat varastollamme
- Toimitus PostNordin/Matkahuollon noutopisteeseen tai kotiin
- Rahtikustannus 0€/4,90€/14,90€
- Tilausta säilytetään 14 päivää sen saapumisesta


Tilauksesi toimitetaan PostNordin/Matkahuollon toimesta valitsemaasi noutopisteeseen (ilmainen toimitus väh. 49€ tilauksissa, muuten 4,90€) tai kotiinkuljetuksena (14,90€).

PostNordin/Matkahuollon noutopiste: Tilaaja saa sähköpostitse ilmoituksen, kun paketti lähetetään varastoltamme, sekä tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa valitusta noutopisteestä. Lähetystä noudettaessa tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Mikäli paketin noutaa joku muu kuin itse tilaaja, tulee noutajan esittää avoin valtakirja voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen lisäksi.

Tilausta säilytetään 14 päivää sen saapumisesta. Lunastamattomat tilaukset palautetaan automaattisesti varastollemme, jolloin veloitamme tilauksen arvon sekä mahdolliset rahti- ja käsittelykustannukset. Huomioi, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin kaupan peruuttamisoikeuden hyödyntäminen.

Kotiinkuljetus: Toimitus tilausvaiheessa annettuun osoitteeseen arkisin klo 8-16. Huomioi, että seuran laskulle tehtyjen tilausten kotiinkuljetus on turvallisuussyistä aina seuran viralliseen osoitteeseen. Saat lähetysilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostitse päivää ennen toimitusta. Lähetysilmoituksessa olevan linkin kautta voit muuttaa toimitusaikaa tai antaa valtakirjan lähetyksesi toimittamisesta. PostNord toimittaa lähetyksen portille tai tontin rajalle, ja asiakas vastaa itse lähetyksen kantamisesta sisälle. Mikäli et ole paikanpäällä tavaran toimitushetkellä ota yhteyttä PostNordin asiakaspalveluun sopiaksesi uudesta toimituksesta. Uuden toimituksen kustannuksista sovit suoraan PostNordin kanssa.