Stadium Team Sales


Stadiumin missio on innostaa kaikkia ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan. Tämän pohjalta Stadium Team Sales on tehnyt jo vuosia työtä urheiluseurojen hyväksi tarjoamalla parasta palvelua, laajimman valikoiman, isoimman bonuksen ja parhaimmat hinnat niin monelle kuin mahdollista.

Teamhinnat

Meille kaikki urheiluseurat ovat samanarvoisia, koosta riippumatta. Tarjoamalla samat Teamhinnat kaikille seuroille ilman volyymivaatimuksia helpotamme kaikkien elämää. Urheiluseurojen vapaaehtoistyötä tekevät valmentajat ja ohjaajat ovat sankareitamme. Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaminen nuorisolle on korvaamatonta. Siksi pudotamme hinnat niin alhaisiksi kuin vain mahdollista.

Uutta

Kevään 2020 aikana tulee Stadium Team Sales-palvelu muuttumaan helpommaksi, nopeammaksi ja luotettavammaksi – yksinkertaisesti entistä paremmaksi. Kiitos tehokkaamman tilausten käsittelyn, uudistetun painatuspalvelun sekä oman varastomme laajemman valikoiman voimme keskittyä entistä enemmän missiomme toteuttamiseen – yhteistyössä urheiluseurojen kanssa innostaa yhä useampia ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan.
Olemme myös tehostaneet asiakaspalveluamme uudella asiakaspalveluyksiköllä, joka palvelee seurojen edustajia tarjoten nopeaa apua esimerkiksi tilauksia ja toimituksia koskeviin kysymyksiin. Näin Team Sales-myyjämme voivat keskittyä yhä paremman yhteistyön kehittämiseen urheiluseurojen kanssa.

Asiakaspalvelu

Team Sales myyjiemme lisäksi teitä palvele asiakaspalvelutiimimme, joka vastaa kysymyksiin koskien uutta kotisivua, tilauksia, käyttäjätunnuksia jne.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun