Maksuvaihtoehdot


Stadium Team Sales tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja.

Korttimaksu

Hyväksyttävät luottokortit ovat eurooppalaiset VISA, Mastercard ja American Express. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadiumteamsales.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Maksu tapahtuu Adyen kautta, joka on PCI DSS-sertifioitu ja täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumilta vaadittavat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumteamsales.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 13. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi Asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä.

Verkkopankki

Stadiumteamsales.fi sivustolla on mahdollisuus maksaa tilaus verkkopankissa Trustly/Aydenin kautta. Tilauksen kokonaissumma veloitetaan tililtä heti verkkopankkimaksun tehtyäsi.

Stadium Team Sales -lasku (seura)

Myyntikanavissa, joissa Stadium Team Sales -lasku on yksi maksuvaihtoehdoista, asiakas voi maksaa Stadium Team Sales -ostonsa laskulla. Valitsemalla Stadium Team Sales -laskun asiakas vahvistaa tutustuneensa näihin ehtoihin ja hyväksyvänsä ne sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Laskun maksuaika on 30 päivää. Sähköpostilaskun yhteydessä summaan lisätään laskutusmaksu 2,95 euroa ja paperilaskun yhteydessä laskutusmaksu 2,95 euroa (laskutustapa riippuu myyntikanavasta eikä sitä voi valita). Maksu suoritetaan Walleylle laskussa ilmoitetulle tilille ja summan on oltava Walleyn tilillä viimeistään laskun eräpäivänä. Jos asiakas maksaa Stadium Team Sales -laskunsa viimeistään eräpäivänä, ylimääräisiä kuluja tai maksuja ei laskutusmaksun lisäksi ole.

Jos asiakas valitsee maksutavaksi Stadium Team Sales -laskun, hän saa laskun jokaisesta Stadium Team Sales -ostostaan.

Jokaisesta maksuhuomautuksesta peritään 15€ muistutusmaksu. Myöhästyneiden maksujen yhteydessä peritään 10 euron myöhästymismaksu jokaisesta eräpäivän jälkeisestä kuukaudesta. Mikäli maksua ei suoriteta, saatavat voidaan antaa perintätoimiston perittäväksi, mikä saattaa aiheuttaa ylimääräisiä perintäkuluja. Mikäli perintätoimenpiteitä on tehtävä, asiakkaalta veloitetaan myös viivästyskorkoa, joka on 2,5 % kuukaudessa erääntyneestä summasta eräpäivästä alkaen siihen saakka, kunnes koko summa on maksettu.

Stadium Team Sales Tili

Tarjoamme yhteistyössä Walleyn kanssa Stadium Team Sales Tilin. Kaikki saman kuukauden ostokset kerätään tiliotteelle, joka lähetetään Asiakkaalle sähköpostitse seuraavan kuukauden aikana. Asiakkaan puolesta ostavan yksityishenkilön tulee olla tilaushetkellä vähintään 18-vuotias. Maksun myöhästymisestä tai saapumatta jättämisestä peritään viivästysmaksu. Saadaksesi lisätietoa Stadium Team Sales Tilistä ota yhteyttä laskuttajaamme Walleyhin numeroon 0931589982 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen teamsales@walley.fi.

Näet yksityiskohtaiset Stadium Team Sales Tiliehdot alla olevista linkeistä:

Yleiset Stadium Team Sales luottoehdot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Bonus

Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa tilauksensa ansaitsemallaan bonuksella. Asiakas voi nähdä käytettävissä olevan bonuksensa, kirjautumalla seuran “Omille sivuille”. Jos Asiakas on jakanut bonusta jaostoille tai joukkueille, näkevät nämä oman saldonsa “Omilla sivuillaan”. Bonus, jonka seura/jaosto/joukkue näkee “Omilla sivuillaan”, on seuran/jaoston/joukkueen tämänhetkinen käytössä oleva kokonaisbonus. Tilauksen maksamiseen käytetty bonus vähennetään Asiakkaan bonussaldosta tilauksen toimittamisen yhteydessä.

Lahjakortti

Tilaus voidaan maksaa kokonaan tai osittain lahjakortilla. Käyttääksesi lahjakorttia laita kassalla vaiheessa 2 rasti ruutuun kohdassa “Maksa lahjakortilla”, syötä lahjakortin numero sekä web-koodi, jonka raaputat esiin lahjakortista. Voit käyttää enintään viisi lahjakorttia yhtä tilausta kohden.