Maksuvaihtoehdot


Stadium Team Sales tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja.

Korttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat eurooppalaiset VISA, Mastercard ja American Express. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadiumteamsales.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Maksu tapahtuu Adyen kautta, joka on PCI DSS-sertifioitu ja täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumilta vaadittavat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumteamsales.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 13. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi Asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä.


Stadium Team Sales Tili
Yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa tarjoamme yhtenä maksuvaihtoehtona Stadium Team Sales Tilin. Kaikki Stadium Team Sales Tiliä käyttäen saman kuukauden aikana tehdyt ostot kootaan yhteen tililaskuun, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostilla seuraavassa kuussa. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Yksityishenkilön, joka tekee ostoksia Asiakkaan nimissä, tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksentekohetkellä.

Kun Asiakas saa tililaskun tulee laskulta maksaa vähintään tililaskun vähimmäissumma, joka ilmenee Asiakkaan saamasta laskusta. Osamaksun korko on 15% vuodessa ja tilinhoitomaksu on 2,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli Asiakas haluaa maksaa koko laskun kerralla, voi Asiakas aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu. Saadaksesi lisätietoa Stadium Team Sales Tilistä ota yhteyttä laskuttajaamme Collector Bankiin numeroon 0931589982 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen teamsales@collectorbank.fi.

Näet yksityiskohtaiset Stadium Team Sales Tiliehdot alla olevista linkeistä:
Yleiset Stadium Team Sales luottoehdot
Collector Bankin tietosuojakäytäntö


Bonus
Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa tilauksensa ansaitsemallaan bonuksella. Asiakas voi nähdä käytettävissä olevan bonuksensa, kirjautumalla seuran “Omille sivuille”. Jos Asiakas on jakanut bonusta jaostoille tai joukkueille, näkevät nämä oman saldonsa “Omilla sivuillaan”. Bonus, jonka seura/jaosto/joukkue näkee “Omilla sivuillaan”, on seuran/jaoston/joukkueen tämänhetkinen käytössä oleva kokonaisbonus. Tilauksen maksamiseen käytetty bonus vähennetään Asiakkaan bonussaldosta tilauksen toimittamisen yhteydessä.


Lahjakortti
Tilaus voidaan maksaa kokonaan tai osittain lahjakortilla. Käyttääksesi lahjakorttia laita kassalla vaiheessa 2 rasti ruutuun kohdassa “Maksa lahjakortilla”, syötä lahjakortin numero sekä web-koodi, jonka raaputat esiin lahjakortista. Voit käyttää enintään viisi lahjakorttia yhtä tilausta kohden.