Tuotteet säilyvät ostoskorissa 24 tuntia

Maksuvaihtoehdot


Stadium Team Sales tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja.

Korttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat eurooppalaiset VISA, Mastercard ja American Express. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadiumteamsales.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Maksu tapahtuu Adyen kautta, joka on PCI DSS-sertifioitu ja täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumilta vaadittavat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumteamsales.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 13. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi Asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä.


Verkkopankki
Stadiumteamsales.fi sivustolla on mahdollisuus maksaa tilaus verkkopankissa Trustly/Aydenin kautta. Tilauksen kokonaissumma veloitetaan tililtä heti verkkopankkimaksun tehtyäsi.


Stadium Team Sales -lasku (seura)

Myyntikanavissa, joissa Stadium Team Sales -lasku on yksi maksuvaihtoehdoista, asiakas voi maksaa Stadium Team Sales -ostonsa laskulla. Valitsemalla Stadium Team Sales -laskun asiakas vahvistaa tutustuneensa näihin ehtoihin ja hyväksyvänsä ne sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Laskun maksuaika on 30 päivää. Sähköpostilaskun yhteydessä summaan lisätään laskutusmaksu 2,95 euroa ja paperilaskun yhteydessä laskutusmaksu 2,95 euroa (laskutustapa riippuu myyntikanavasta eikä sitä voi valita). Maksu suoritetaan Walleylle laskussa ilmoitetulle tilille ja summan on oltava Walleyn tilillä viimeistään laskun eräpäivänä. Jos asiakas maksaa Stadium Team Sales -laskunsa viimeistään eräpäivänä, ylimääräisiä kuluja tai maksuja ei laskutusmaksun lisäksi ole.

Jos asiakas valitsee maksutavaksi Stadium Team Sales -laskun, hän saa laskun jokaisesta Stadium Team Sales -ostostaan.

Jokaisesta maksuhuomautuksesta peritään 15€ muistutusmaksu. Myöhästyneiden maksujen yhteydessä peritään 10 euron myöhästymismaksu jokaisesta eräpäivän jälkeisestä kuukaudesta. Mikäli maksua ei suoriteta, saatavat voidaan antaa perintätoimiston perittäväksi, mikä saattaa aiheuttaa ylimääräisiä perintäkuluja. Mikäli perintätoimenpiteitä on tehtävä, asiakkaalta veloitetaan myös viivästyskorkoa, joka on 2,5 % kuukaudessa erääntyneestä summasta eräpäivästä alkaen siihen saakka, kunnes koko summa on maksettu.


Stadium Team Sales Tili
Yhteistyössä Walleyn kanssa tarjoamme yhtenä maksuvaihtoehtona Stadium Team Sales Tilin. Kaikki Stadium Team Sales Tiliä käyttäen saman kuukauden aikana tehdyt ostot kootaan yhteen tililaskuun, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostilla seuraavassa kuussa. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Yksityishenkilön, joka tekee ostoksia Asiakkaan nimissä, tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksentekohetkellä.

Kun Asiakas saa tililaskun tulee laskulta maksaa vähintään tililaskun vähimmäissumma, joka ilmenee Asiakkaan saamasta laskusta. Osamaksun korko on 15% vuodessa ja tilinhoitomaksu on 2,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli Asiakas haluaa maksaa koko laskun kerralla, voi Asiakas aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon, jolloin laskusta ei peritä korkoa tai tilinhoitomaksua. Jokaisesta maksuhuomautuksesta peritään 15€ muistutusmaksu. Myöhästyneiden maksujen yhteydessä peritään 10 euron myöhästymismaksu. Saadaksesi lisätietoa Stadium Team Sales Tilistä ota yhteyttä laskuttajaamme Walleyhin numeroon 0931589982 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen teamsales@walley.fi.

Näet yksityiskohtaiset Stadium Team Sales Tiliehdot alla olevista linkeistä:
Yleiset Stadium Team Sales luottoehdot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Bonus

Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa tilauksensa ansaitsemallaan bonuksella. Asiakas voi nähdä käytettävissä olevan bonuksensa, kirjautumalla seuran “Omille sivuille”. Jos Asiakas on jakanut bonusta jaostoille tai joukkueille, näkevät nämä oman saldonsa “Omilla sivuillaan”. Bonus, jonka seura/jaosto/joukkue näkee “Omilla sivuillaan”, on seuran/jaoston/joukkueen tämänhetkinen käytössä oleva kokonaisbonus. Tilauksen maksamiseen käytetty bonus vähennetään Asiakkaan bonussaldosta tilauksen toimittamisen yhteydessä.


Lahjakortti
Tilaus voidaan maksaa kokonaan tai osittain lahjakortilla. Käyttääksesi lahjakorttia laita kassalla vaiheessa 2 rasti ruutuun kohdassa “Maksa lahjakortilla”, syötä lahjakortin numero sekä web-koodi, jonka raaputat esiin lahjakortista. Voit käyttää enintään viisi lahjakorttia yhtä tilausta kohden.