Tampereen Erotuomarikerho Ry

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Tampereen Erotuomarikerho Ry-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Tampereen Erotuomarikerho Ry ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Tampereen Erotuomarikerho Ry on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Tampereen Erotuomarikerho Ry joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme ympäri Suomen. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki Tampereen Erotuomarikerho Ry jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintoihin myymälöissämme.

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa kerhon imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään kerhon. Kerhohenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös kerhomme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Tampereen Erotuomarikerho Ry tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua kerhon varusteasioissa.
Terveisin,

Puheenjohtaja Tampereen Erotuomarikerho Ry

Löydä oikea kokosi

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, nettitilauksena.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista seuran toimistolta. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Stadium Koskikeskus
Hatanpään Valtatie 1
Team Sales
Direkt: 040 159 1415
teamsales.koskikeskus@stadium.fi