Porvoon Tarmo koripallo

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Teamsales osastolla on, että kaikki Tarmon-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Tarmo ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki Tarmon jäsenet, perheet ja tukijat, jotka ovat Stadiumin jäseniä ovat oikeutettuja Stadium jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset oman seuran hyväksi.

Toivotamme kaikki Tarmon jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Teamsales Porvoo
teamsales.porvoo@stadium.fi
Direct: 020 7900 645
Ark: 8.00-16.00

Stadium Porvoo
Myymälä: 020 7900 640
Ark: 10.00-20.00
La: 10.00-17.00
Su: 12.00-16.00

Löydä oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Joukkueen yhtenäiset tilaukset tekee joukkueen varustevastaava joko verkkokaupassa tai sähköisellä tilauslomakkeella. Toimitusaika on neljän viikon sisään painatuksineen, edellyttäen, että tuotetta on saatavana merkin varastolla.

Tilaaminen verkkokaupasta
Yksittäiset pelaajat/jäsenet voivat tehdä kaikki Teamsales tilaukset suoraan Teamsales verkkokaupasta! Rekisteröidy siis verkkokauppaan osoitteessa www.stadiumteamsales.fi/login, ja voit aloittaa tilauksien tekemisen heti.

Valitse myymäläkohdasta Porvoon myymälä ja lisää seuraksi Porvoon Tarmo. Täytä tarvittavat muut tiedot, jonka jälkeen pääset Porvoon Tarmo mallistoon ja tekemään tilausta.

Sovittaminen
Tuotteita on mahdollista sovittaa ennen tilaamista. Koko joukkuueen tilauksiin varustevastaavat voivat lainata sovitusmallit haluamista tuotteista seuran omasta Teamsales myymälästä. Näin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin ennen kuin tulette hakemaan sovitusmalleja. Voimme näin varmistaa, että tuotteet joita haluatte sovittaa ovat sillä hetkellä saatavilla.

Painatukset
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuina seuran logoilla niiden tuotteiden osalta, jotka ovat seuran kanssa sovittu. Numeroinnit, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Otathan yhteyttä jos tarvitset lisää apua!

Tilauksen nouto
Teamsales ilmoittaa tekstiviestillä kun tilaus on valmis ja noudettavissa myymälästä. Tilauksia noudettaessa ota yhteys Teamsales osastolle. Voit kysyä apua myös vapaana olevalta myyjältä, joka voi noutaa tilauksen "Tilaajan" ja "Seura & Joukkueen" tiedoilla. Verkkokaupasta tehdyt yksittäiset tilaukset maksetaan myymälän kassalla.

Painohinnasto
Kaikki yläosat toimitetaan automaattisesti Tarmo logolla, lukuunottamatta peliasua.

Pelinumero yläosiin: 3,70 eur
Pelinumero housuihin: 3,70 eur

Muut painohinnat Teamsales myyjältä.

Tervetuloa Stadiumille!

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Team Sales
teamsales.porvoo@stadium.fi