PORVOON SALIBANDYSEURA

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales - osastolla on, että kaikki PSS-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

PSS ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki PSS jäsenet, perheet ja tukijat, jotka ovat Stadiumin jäseniä ovat oikeutettuja Stadium jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset oman seuran hyväksi (TUE SEURAASI konsepti).

Toivotamme kaikki PSS:n jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Team Sales Porvoo
teamsales.porvoo@stadium.fi
Mobile: 040 7771 739
Ark: 9.00-17.00

Stadium Porvoo
Myymälä: 020 7900 640
Ark: 10.00-20.00
La: 10.00-17.00
Su: 12.00-16.00

Valitse oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Teamsalesiin: Kun tilaat tuotteet suoraan Stadium Teamsalesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain joukkueen varustevastaavan tai vastaavan henkilön kautta. Tilaus tulee tehdä sähköisesti tilauslomakkeella, jonka löydätte sivun alareunasta, seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Teamsales myyjiimme.
Toimitusaika on neljän viikon sisään painatuksineen, edellyttäen, että tuotetta on saatavana merkin varastolla.

Sovittaminen
Tuotteita on mahdollista sovittaa ennen tilaamista. Voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista seuran omasta Teamsales myymälästä. Näin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin ennen kuin tulette hakemaan sovitusmalleja. Voimme näin varmistaa, että tuotteet joita haluatte sovittaa ovat sillä hetkellä saatavilla.

Painatukset
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuina seuran logoilla niiden tuotteiden osalta, jotka ovat seuran kanssa sovittu. SEURALOGO EI SISÄLLY TUOTTEIDEN HINTAAN. Numeroinnit, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtainen painatushinnasto löytyy sivun lopusta. Otathan yhteyttä jos tarvitset lisää apua!

Tilauksen nouto
Teamsales ilmoittaa kun tilaus on valmis ja noudettavissa myymälästä. Tilauksia noudettaessa ota yhteys Teamsales osastolle. Voit kysyä apua myös vapaana olevalta myyjältä, joka voi noutaa tilauksen "Tilaajan" ja "Seura & Joukkueen" tiedoilla.

Bonusta ostoista
Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-myymälästä, rekisteröidään ostokset kyseisen joukkueen Team Stadium-tilille (tee ensin "Tue Seuraasi" linkitys).Tue siis joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen, voit kirjautua sisään omille sivuille osoitteessa www.stadium.fi/teamsales ja tehdä seura/joukkuevalintasi "Tue Seuraasi" linkistä. Mikäli et ole vielä jäsen, valitse "Liity jäseneksi" ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista. Saat myös pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuotiostoksiisi, sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi!

Painohinnasto

PSS-logo:3,20€
Numero 5cm:3,50€
Numero 7,5/10cm: 3,70
Numero 20/25cm:4,70€
Nimikirjaimet 5cm: 3,50€
Pieni nimi:4,50€
Iso nimi: 6,00€ (paidan selkä)

Muut painohinnat Teamsales myyjältä.

Tervetuloa Stadiumille!

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Teamsales
020 7900 645
teamsales.porvoo@stadium.fi

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Team Sales
teamsales.porvoo@stadium.fi