Oulun Lippo Juniorit

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki Oulun Lippo Juniorien jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Oulun Lippo Juniorit ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Oulun Lippo Juniorit on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Oulun Lippo Juniorien joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki Oulun Lippo Juniorien jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme.

Terveiset toiminnanjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Keskeisinä tekijöinä ovat logistiset asiat, laadukkaat tuotteet sekä helppo tilaaminen. Yhteistyön avulla ja keskittämällä joukkueiden ostomme Stadiumille tuemme seuramme junioritoimintaa vuosittain merkittävällä tavalla. Keskittämällä myös vapaa-ajan ostot Stadiumille ja liittymällä Memberiksi, voimme tukea myös sitä kautta seuraamme. Kannattaa siis liittyä Stadiumin jäseneksi ja liittämällä seuramme omaan tiliin.

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset tehdään joukkueittain varustevastaavien kautta. Varustevastaavilla on tieto tilauksien tekotavasta. Tarpeen tullen ota yhteys joukkueen varustevastaavaan ja hän yhdessä Team Sales myyjänne kanssa kehittää asiaan toimivan ratkaisun.Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sale myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu rekisteröitymällä Stadiumin jäseneksi joko myymälässä tai netissä. Tue Seuraasi-linkityksen tehtyäsi kun ostat tuotteita myymälästä omaan henkilökohtaiseen tarpeeseen, kerrytät samalla haluamasi joukkueen/seuran bonuskertymää. Etkä siltikään menetä omia jäsenetujasi, ne pysyvät täysin ennallaan!

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Oulun Lippo Juniorit on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: NIKE. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat NIKE merkkiä oikeuttaa lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Oulun Lippo Juniorit jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Oulu
Kauppurienkatu 9
Team Sales
teamsales.oulu@stadium.fi