LPS - Laajasalon Palloseura Ry

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki LPS-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

LPS ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki LPS jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tuke seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki LPS jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille

Stadium Team Sales Itäkeskus
teamsales.itakeskus@stadium.fi
Direct: 020 7900 275
Ark. 10-20.00
La-Su: Suljettu

Stadium Itäkeskus
Myymälä: 020 7900 270
Ark. 10-21.00
La. 10-18.00
Su. 12-18.00

Löydä oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, nettikauppaamme käyttäen jonka löydätte seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Ohjeet nettitilauksen tekemiseen löydät sivun alhaalta "Tilauslomake".

Sovittaminen
Sovittaaksesi tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit Team Sales myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa haluamasi tuotteiden saatavuuden.

Painatukset ja sponsorilogot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on Seuran kanssa sovittu. SEURALOGO EI SISÄLLY TUOTTEIDEN HINTAAN. Numeroinnin, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtainen painohinnasto sivun lopussa. Ota yhteyttä jos tarvitset lisää apua!

Tilauksen nouto
Team Sales ilmoittaa kun tilaus on valmis ja noudettavana. Tilaukset noudetaan Team Sales puolelta tai vapaana olevalta myyjältä. Tilauksesi löytyy "Tilaajan" ja "Seura&Joukkueen" tiedoilla.

Bonusta ostoista
Kaikki Seuran jäsenet voivat ohjata Stadium ostostensa bonukset Seuran/joukkueensa hyväksi!

Tue Seuraasi tekemällä ostoksia Stadiumilla. Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.

Jos olet Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään ja seurata ohjeita jotta voit tehdä valintasi.

Mikäli et vielä ole Stadium jäsen niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista.

Rekisteröidy osoitteessa: www.stadium.fi/teamsales

Painohinnasto 2019:

Seuralogo 3,50€
Numerointi 5cm 3,70€
Numerointi 7,5-10cm 4,00€
Numerointi 20-25cm 5,00€
Nimikointi 2-3,5cm 4,50€
Nimikointi 4-8cm 7,00€
Nimikirjaimet 3,5-5cm 3,50€

Haluamme muistuttaa myös siitä, että painatukset kerryttävät bonusta samalla tavalla kuin muutkin tuotteet tai palvelut.

Kysymyksissä ole yhteydessä Teamsales myyjään!

Me Stadiumissa toivotamme kaikki LPS jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille

Stadium Itäkeskus
Itäkatu 1 A 7
Team Sales
Direkt: 040 353 1002
teamsales.itakeskus@stadium.fi