LeKi-futis
LeKi-futis seuramallisto 2020

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki LeKi-futis-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

LeKi-futis ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet jotka LeKi-futis on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.


Yhteistyön kautta kaikki LeKi-futis jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi. LeKi-futis ansaitsee näin bonusta kaikista Stadium-ostoksista!

Team Sales tavoitettavissa:
Arkisin 8.00 - 16.00

Stadium Team Sales Ideapark
teamsales.ideapark@stadium.fi
Team Sales: 020 7900 355

Myymälän aukioloajat:
Ma - Pe 10.00 - 20.00
La 10.00 - 19.00
Su 12.00 - 18.00

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella jonka löydätte seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Mutta voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sales myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran nimi Stadiumin kassalla oston yhteydessä.

Aina kun ostos ohjataan oman seuran hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

LeKi-futis on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: PUMA. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat PUMA merkkiä oikeuttaa lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki LeKi-futis jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Team Sales tavoitettavissa:
Arkisin 8.00 - 16.00

Stadium Team Sales Ideapark
teamsales.ideapark@stadium.fi
Team Sales: 020 7900 355

Myymälän aukioloajat:
Ma - Pe 10.00 - 20.00
La 10.00 - 20.00
Su 12.00 - 18.00

Stadium Ideapark
Ideaparkinkatu 4
Team Sales
Direkt: 0400 366 825
teamsales.ideapark@stadium.fi