LehPa

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Lehmon Pallon jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Lehmon Pallo ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Lehpa on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Lehpan joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme ympäri Suomen.

Yhteystiedot:

Joonas Partanen
040 1454202
joonas.partanen@stadium.fi

Puheenjohtajan terveiset !

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Lehpan tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.

Terveisin,

Puheenjohtaja Lehmon Pallo -77

NÄIN TILAAT

1. Rekisteröidy sivustolle www.stadiumteamsales.fi klikkaamalla harmaata hahmoa oikeassa yläkulmassa
2. Paina ’’Rekisteröidy tästä’’ ja luo omat tunnuksesi
3. Täytä tiedot huolellisesti, myymäläksi STADIUM KUOPIO ja seuraksi tietysti oma seura 
4. Nyt tunnukset on tehty ja pääsette kirjautumaan sisälle. Painakaa oikean yläkulman kolmea poikkiviivaa, avautuu vetovalikko josta painatte kohtaa ’’Joukkue’’ ja sen jälkeen ’’Luo uusi joukkue’’
5. Täyttäkää rivit huolellisesti jokaisen pelaajan ja toimihenkilön osalta. Nimikointi, nimikirjain ja numerokenttä ovat tärkeimmät! Viimeistä E-post riviä ei tarvitse täyttää. Kun joukkue on valmis paina ’’tallenna’’ ja tämän jälkeen joukkuetta ei tarvitse luoda uudestaan. Jos joukkueen pelaajistoon tulee muutoksia voit aina muuttaa joukkueen tietoja kohdasta ’’joukkue’’

Itse nettitilauksen tekeminen:
1. Klikkaa oikean yläkulman poikkiviivoja, ’’nettitilaus’’ ja ’’luo uusi tilaus’’
2. Klikkaa haluamasi tuotteen kuvaa. Paina ’’Etsi/Luo joukkue’’ ja valitse oma joukkueesi. Koko tallentamasi joukkue tulee ruudulle ja sinun täytyy valita jokaiselle vain oikean kokoinen tuote.
3. Tarkista että nimikointi, nimikirjain ja numerointi kenttä ovat kuten haluat ne painettavan. Roskakorin kuvasta voit poistaa rivejä jos esimerkiksi treenipaitaa ei tule kaikille. Kun valmista paina ’’Lisää’’.
4. Toista tämä toimenpide kaikkien tuotteiden kohdalla jotka tilaukseen tulee.
5. Kun valmista paina ostoskorin kuvaa, tarkista tilauksesi vielä kertaalleen avautuvasta näkymästä.
6. Oma viite/joukkue kenttään tähän tapaan: Harri Hakkarainen/HJK P06. ’’Meddelande’’-kenttä on viestikenttä johon voit jättää minulle viestin jos tilauksessa on jotain jonka haluat minun huomioivan.
7. ’’Vahvista tilaus’’, ’’Olen lukenut ja hyväksyn tilauksen ehdot’’ ja ’’lähetä tilaus’’.

Stadium Kuopio
Harjuntausta 12
Team Sales
Direkt: 020 7900 535
teamsales.kuopio@stadium.fi