KooVee - Painijaosto

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki KooVee - Painijaosto-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti jaoston omissa väreissä!

KooVee - Painijaosto ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko jaostolle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa jaoston identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka KooVee - Painijaosto on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme KooVee - Painijaosto jäseniä Team Sales osastollamme Stadium myymälöissämme ympäri Suomen. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki KooVee - Painijaosto jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintoihin myymälöissämme.

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa jaoston imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään jaoston. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös tatamin ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös jaostomme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa KooVee - Painijaosto tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.
Terveisin,

Puheenjohtaja KooVee - Painijaosto

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille jaoston jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesiin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään kootusti. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella jonka löydätte seuran kotisivulta, nettitilauksena tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sale myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman jaostonsa hyväksi. Tämä tapahtuu Tue seuraasi -linkityksellä. Ostokset rekisteröityvät painijaostolle. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin jaostolle kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.


Me Stadiumissa toivotamme kaikki KooVee - Painijaosto jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Koskikeskus
Hatanpään Valtatie 1
Team Sales
Direkt: 040 159 1415
teamsales.koskikeskus@stadium.fi