Ratsastuskoulu Hubertus

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki Ratsastuskoulu Hubertus-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Ratsastuskoulu Hubertus ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet malliston. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. mallistosta löydät ne tuotteet jotka Ratsastuskoulu Hubertus on valinnut mallistoonsa.


Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki Ratsastuskoulu Hubertus jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi. Ratsastuskoulu Hubertus ansaitsee näin bonusta kaikista Stadium-ostoksista!

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden mallistomme avulla haluamme vahvistaa ratsastukoulun imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan harjoituksissa, vaan myös harjoitusten ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Ratsastuskoulu Hubertus tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua varusteasioissa.
Terveisin,

Puheenjohtaja Ratsastuskoulu Hubertus

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän malliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suorittaa Ratsastuskoulu Hubertus.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sale myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Harrastajat, aktiiviset jäsenet, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen Ratsastuskoulu Hubertuksen hyväksi. Tämä tapahtuu TueSeuraasi järjestelmän kautta.

On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.Me Stadiumissa toivotamme kaikki Ratsastuskoulu Hubertus jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Iso Kristiina
Kaivokatu 5 B
Team Sales
Direkt: 0207900224
teamsales.isokristiina@stadium.fi