FC Ruskon Pallo
FC Ruskon Pallo mallisto

INFO

Tavoitteemme Team Sales -osastolla on, että kaikki FC RP:n jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti – tietysti seuran omissa väreissä! FC RP ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka FC FC RP on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ”Team” ja tilausohjeet. Palvelemme FC RP:n joukkueita Team Sales -osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme koko Suomessa. Yhteistyön kautta kaikki FC RP:n jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintoihin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium -ostoksista maksettavaa bonusta seuran hyväksi! Muista mainita kassalla ostoksia tehdessäsi seuramme nimi sekä joukkue, jolle haluat ohjata bonukset.

Terveiset puheenjohtajalta!
Yhteistyösopimuksen ja seuramalliston avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja saavuttaa yhtenäisen tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Ottamalla yhteyttä Stadiumin Team Sales- henkilökuntaan saatte varmasti osaavaa apua joukkueenne varusteasioissa.

Terveisin,
Puheenjohtaja Jarkko Heinonen
FC Ruskon Pallo


Seuraavalla sivulla olevat Team-hinnat eivät pidä sisällään mitään painatuksia, tässä yleisimmät painatushinnat:

Seuralogo painettu 3€ / brodeerattu 4,5€
Pieni numero painettu 2,5€ / brod. 4€
Iso numero painettu 3,5€
Pieni nimi painettu 4€ / brod. 4€
Iso nimi painettu 6€

Löydä oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämään oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti tilauslomakkeella, jonka löydätte seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales -myyjiimme. Voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sales -myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Team-hinnat eivät pidä sisällään painatuksia. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadiumin Team Sales -myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa että lopullinen tuote täyttää toiveenne

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran ja oman joukkueen nimen Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät joukkueille, bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: ADIDAS. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat ADIDAS merkkiä oikeuttaa lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki FC RP:n jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Mylly
Myllynkatu 56
Team Sales
Direkt: 020 7900 335, 020 7900 336
teamsales.mylly@stadium.fi