ESSE IK
Sammanhållning, glädje och framtid

INFO

På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt och behändigt som möjligt för alla medlemmar i att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Vi betjänar er på vår Team Sales avdelning och i Stadium butikerna. Våra kontaktuppgifter hittar du på sista sidan. Genom samarbetet är alla medlemmar, familjer och supportrar i berättigade till Stadium Member pris på utvalda produkter. Dessutom kan alla inköp registreras tillgodo för föreningen då ni handlar på Stadium - detta ger bonus!

Hälsning från ordföranden!

Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrusning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar köpen till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år.

Hälsningar
Ordföranden ESSE IK

Info om storlekar

För att underlätta att ni hittar rätt storlek på de produkter ni vill beställa har vi sammanställt storleksguider på de produkter som föreningen valt till sin profil.

För att säkerställa att alla får en passande storlek är det viktigt att bekanta sig med de storleks alternativ som finns tillgängliga. Om ni känner er osäkra ber vi er kontakta Team Sales säljarna som hjälper er och kan tillhandahålla provstegar på produkterna vid behov.

NÄIN TILAAT

Målet med denna profilguide är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar i ESSE IK.
Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning. Nedan hittar du information om hur du kan beställa säsongens nyaste produkter.
Vi reserverar oss för prisjusteringar.

Beställningar och utprovning
De primära varorna i Esse IKs profilguide finns att hämtas på prov hos klubbens materialansvariga. Resterande produkterna beställs på prov via stadium teamsales i Vasa. Kontakta alltid först föreningen före du hämtar varorna på prov så du vet säkert att produkterna och prisen är aktuella i kollektionen.

Beställningar sker centrerat via klubbens materialansvariga. Priserna på webbet innehåller icke tryck eller brodyr av plaggen

Tryck och sponsorlogon
Vi jobbar med de bästa tryckkvaliteterna och tar ansvar för de tryck som ni beställer. Profilguidens produkter levereras med föreningslogo och övrigt tryck på de produkter som är förhandsbestämda. Tillsammans kan vi säkerställa att den slutliga produkten motsvarar ert önskemål. Ta kontakt om du behöver mer hjälp

Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar ESSE IK . Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus.

Personliga inköp som görs vid stadium affärerna i finland kan ge utterligare 3% bonus till föreningen. Så ta i bruk stöd din förening konceptet och antekna ditt stadium medlemskort via egna sidorna till stöd för ESSE IK.

ESSE IK har valt att jobba med Nike i sin profil. Detta ger ytterligare märkesbonus på inköp av Nike produkter.

Vi på Stadium hälsar alla medlemmar i Esse IK med familj, släkt och vänner varmt välkomna till Stadium!

Stadium Vaasa
Hovioikeudenpuistikko 17
Team Sales
teamsales.vaasa@stadium.fi