Borgå Akilles Fotboll - Porvoon Akilles jalkapallo

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Teamsales osastolla on, että kaikki Porvoon Akilles-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Porvoon Akilles jalkapallo ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Porvoon Akilles jalkapallo on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Porvoon Akilles jalkapallo joukkueita Teamsales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki Porvoon Akilles jalkapallo jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintoihin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi.

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seurailmeen. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Porvoon Akilles jalkapallo tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.

Terveisin,

Puheenjohtaja Porvoon Akilles jalkapallo

Löydä oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Teamsales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten, että kaikki pelaajat, valmentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme Sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Teamsalesiin: Kun tilaat tuotteet suoraan Stadium Teamsalesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus tulee tehdä sähköisesti tilauslomakkeella, jonka löydät seuramalliston "Kuinka tilata" välilehdeltä, seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Teamsales myyjiimme.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Teamsales myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On kuitenkin tärkeää ottaa ensin yhteyttä Teamsalesiin, jotta voimme varmistaa sovitettavien tuotteiden saatavuuden.

Painatukset
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla niiden tuotteiden osalta, jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnit, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Teamsales myyjältä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Otathan yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-myymälästä, rekisteröidään ostokset kyseisen joukkueen Team Stadium-tilille. Tue siis Seuraasi/joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.


Painohinnasto

Akilles logo: 3,50€
Numerointi 5cm: 3,70€
Numerointi 7,5/10cm: 4,00€
Numerointi 20/25cm: 5,00€
Nimikirjaimet 5cm: 3,50€
Pieni nimikointi: 4,50€
Iso nimikointi: 7,00€

Jos olet jo Stadium jäsen, voit kirjautua sisään omille sivuille osoitteessa www.stadium.fi/teamsales ja tehdä seura/joukkuevalintasi "Tue Seuraasi" linkistä. Mikäli et ole vielä jäsen, valitse "Liity jäseneksi" ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista. Saat myös pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuotiostoksiisi, sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi!

Porvoon Akilles jalkapallo on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: PUMA. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat PUMA merkkiä oikeuttavat lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Akilles jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
06100 Porvoo

Teamsales
Timo Pesonen
Direkt: 020 7900 645
teamsales.porvoo@stadium.fi

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Team Sales
teamsales.porvoo@stadium.fi