VKK - Vantaan Kamppailukeskus

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki VKK-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

VKK ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki VKK jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tuke seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki VKK jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Team Sales Tammisto
teamsales.tammisto@stadium.fi
Direct: 020 7900 315
Ark. 10-17.00

Stadium Tammisto
Valimotie 29
01510 Vantaa
Myymälä: 020 7900 313
Ark. 10-20.00
La. 10-18.00
Su. 12-18.00

Löydä oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella jonka löydätte sivun alareunasta, seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme.
Tilausaika on neljän viikon sis. painatukset, edellyttäen että tuotetta on saatavana merkin varastolta.

Sovittaminen
Tuotteita on mahdollista sovittaa ennen tilaamista. Voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista seuran omasta Team Sales-myymälästä. Näin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin ennen kuin tulette hakemaan sovitusmalleja, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan aina painatettuina seuran logoilla niiden tuotteiden osalta, jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnit, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales-myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Tilauksen nouto
Team Sales-myyjämme ilmoittavat kun tilaus on valmis ja noudettavana myymälästä. Tilauksia noudettaessa ota yhteys myymälässä Team Sales osastolle. Voit kysyä apua myös vapaana olevalta myyjältä, joka voi noutaa tilauksen "Tilaajan" ja "Seura & Joukkueen" tiedoilla.

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran ja oman joukkueen nimen Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät joukkueille, bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Painohinnasto 2020:

Seuralogot 3,50€ / 5€
Brodeerattu logo 7,0€
Numerointi 5cm 3,70€
Numerointi 7,5-10cm 4,00€
Numerointi 20-25cm 5,00€
Nimikointi 2-3,5cm 4,50€
Nimikointi 4-8cm 7,00€
Nimikirjaimet 3,5-5cm 3,50€

Haluamme muistuttaa myös siitä, että painatukset kerryttävät bonusta samalla tavalla kuin muutkin tuotteet tai palvelut.

Kysymyksissä ole yhteydessä Team Sales myyjään

Tammisto
Team Sales
Kauppatie 29
020 7900 315
teamsales.tammisto@stadium.fi