Varala
Urheiluopiston mallisto

INFO

Terveiset rehtorilta!

Uuden mallistomme avulla haluamme vahvistaa opiston imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään brändin. Opistohenkeä ei rakenneta ainoastaan oppitunneilla ja harjoituksissa, vaan myös opiston ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös opistomme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Varalan Urheiluopisto tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua opiston varusteasioissa.
Terveisin,

Rehtori Varalan Urheiluopisto

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla mallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki opiskelijat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän malliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille opiston jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään ryhmittäin. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella jonka löydätte opiston kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Mutta voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sale myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. oppituntien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Malliston tuotteet toimitetaan painatettuna opiston logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muuta painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Työntekijät, opiskelijat, valmentajat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman opistonsa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla opiston nimi Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät opistolle, bonukseen oikeuttava summa on opiston kaikkien ostosten yhteissumma. Opistolla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman opiston hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Varalan Urheiluopisto jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Koskikeskus
Hatanpään Valtatie 1
Team Sales
Direkt: 040 159 1415
teamsales.koskikeskus@stadium.fi