TOLKIS BOLLKLUBB R.F

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Teamsales osastolla on, että kaikki Tolkis Bollklubb-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Tolkis Bollklubb ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki seuran jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset oman seuran hyväksi.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Tolkis Bollklubb -jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Team Sales, Porvoo

Valitse oikea koko

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Teamsales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten, että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Teamsalesiin: Kun tilaat tuotteet suoraan Stadium Teamsalesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus tulee tehdä sähköisesti tilauslomakkeella, jonka löydätte sivun alareunasta, seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Teamsales myyjiimme.
Toimitusaika on neljän viikon sisään painatuksineen, edellyttäen, että tuotetta on saatavana merkin varastolla.

Sovittaminen
Tuotteita on mahdollista sovittaa ennen tilaamista. Voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista seuran omasta Teamsales myymälästä. Näin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin ennen kuin tulette hakemaan sovitusmalleja. Voimme näin varmistaa, että tuotteet joita haluatte sovittaa ovat sillä hetkellä saatavilla.

Painatukset
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuina seuran logoilla niiden tuotteiden osalta, jotka ovat seuran kanssa sovittu. SEURALOGO EI SISÄLLY TUOTTEIDEN HINTAAN. Numeroinnit, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtainen painatushinnasto löytyy sivun lopusta. Otathan yhteyttä jos tarvitset lisää apua!

Tilauksen nouto
Teamsales ilmoittaa kun tilaus on valmis ja noudettavissa myymälästä. Tilauksia noudettaessa ota yhteys Teamsales osastolle. Voit kysyä apua myös vapaana olevalta myyjältä, joka voi noutaa tilauksen "Tilaajan" ja "Seura & Joukkueen" tiedoilla.

Bonusta ostoista
Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-myymälästä, rekisteröidään ostokset kyseisen joukkueen Team Stadium-tilille. Tue siis Seuraasi/joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen, voit kirjautua sisään omille sivuille osoitteessa www.stadium.fi/teamsales ja tehdä seura/joukkuevalintasi "Tue Seuraasi" linkistä. Mikäli et ole vielä jäsen, valitse "Liity jäseneksi" ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi, joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista. Saat myös pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuotiostoksiisi, sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi!

Painohinnasto

Seuralogo: 3,50€
Numerointi 5cm: 3,70€
Numerointi 20/25cm: 5,00€
Nimikirjaimet 5cm: 3,50€
Pieni nimikointi: 4,50€
Iso nimikointi: 7,00€

Muut painohinnat Teamsales myyjältä.

Tervetuloa Stadiumille!

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Teamsales
020 7900 645
teamsales.porvoo@stadium.fi

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Team Sales
teamsales.porvoo@stadium.fi