TOIJALAN PALLO -49
Toijalan Pallon seuramallisto 2017

INFO

Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Toijalan Pallon jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Toijalan Pallo ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki seuran jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tuke seuraa ohjaamalla Stadium ostokset seuran hyväksi.

Toivotamme kaikki Toijalan Pallon jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Ideapark
Team Sales
teamsales.ideapark@stadium.fi
Team Sales: 020 7900 355
Team Sales: 0400 366 825
Myymälä: 020 7900 350

Löydä oikea koko!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista voitte lainata sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme, että kaikki saavat kerralla varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesiin: teamsales.ideapark@stadium.fi Toivomme, että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella jonka löydätte sivun alareunasta, seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään, niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovituskappaleita haluamistasi tuotteista Team Sales myyjältä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa, että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran- ja Stadiumin logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Toijalan Pallon logo on valmiiksi laskettu hintaan kaikkiin yläosiin ja laukkuhin.
Numeroinnin, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat Stadiumilla asioidessaan ohjata ostoksiensa bonuksen oman seuran hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran nimi Stadiumin kassalla maksun yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät seuralle. bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin seuralle kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman seuran hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan, kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa, että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Toijalan Pallo on valinnut Adidaksen viralliseksi tuotemerkikseen. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat Adidas merkkiä oikeuttavat lisäbonukseen.

Toivotamme kaikki Toijalan Pallon jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Painohinnasto

Selkänumerointi pelipaitaan
Num 1-99 5,00€/paita

Nimikointi Pelipaitaan 6,00€

Pieni numerointi, esim. rintaan
Num 1-99 4,00€

Nimikointi pieni 4,00€
Nimikirjaimet 4,00€

Sponsorilogot, print cut tekniikka.
Hinta määräytyy koon mukaan
Aloituskustannus 30€/logo
0-10cm. 3,50€/kpl
10-20cm. 5,00€/kpl
20-30cm. 7,00€/kpl

Stadium Ideapark
Ideaparkinkatu 4
Team Sales
Direkt: 020 7900 355
teamsales.ideapark@stadium.fi