Tampereen Voimailijat

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Tampereen Voimailijat-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Tampereen Voimailijat ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Tampereen Voimailijat on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Tampereen Voimailijat Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme ympäri Suomen. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki Tampereen Voimailijat jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintoihin myymälöissämme.

Löydä oikea kokosi!

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki seuran jäsenet saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Bonusta ostoista
Seuran jäsenet, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen seuran hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran nimen Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan seuran hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Tampereen Voimailijat jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Koskikeskus
Hatanpään Valtatie 1
Team Sales
Direkt: 040 159 1415
teamsales.koskikeskus@stadium.fi