Tue seuraasi


Lisäbonusta seuralle!

Tiesitkö, että seura voi saada 3% lisäbonusta, kun sen tukijat tekevät ostoksia Stadiumilla Stadium Member-jäsenenä?

Seuranne jäsenillä perheineen ja kenellä tahansa seuranne tukijalla on mahdollisuus kerryttää lisäbonusta seurallenne tehdessään ostoksia Stadium.fi sivustolla tai Stadium-myymälöissä. Edellytyksenä lisäbonuksen kerryttämiseen on Stadium Member-jäsenyys, joka on täysin ilmainen. Stadium Member-jäseneksi voi rekisteröityä helposti Stadium.fi sivustolla tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Tukeakseen seuraa tulee rekisteröityneen Stadium Member-jäsenen kirjautua Stadium.fi sivustolle ja Omilla sivuilla, ”Tue seuraasi”-välilehden alla, valita mitä seuraa tai joukkuetta hän haluaa tukea. Stadium Member-jäsen voi valita yhteensä neljä eri urheiluseuraa tai joukkuetta. Stadium Member-jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen vuosibonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3% lisäbonuksen asiakkaan tukemalle seuralle/joukkueelle. Valitessaan useamman seuran/joukkueen, Stadium jäsenen kerryttämä lisäbonus jaetaan tasaisesti kaikkien hänen tukemiensa seurojen/joukkueiden kesken. Stadium jäsen voi myös halutessaan lahjoittaa oman vuosibonuksensa tukemalleen seuralle/joukkueelle Omilla sivuilla, "Tue seuraasi"-välilehden alla.

Kutsu kaikki seuran jäsenet ja tukijat kerryttämään lisäbonusta seurallenne saadaksenne kaiken hyödyn irti yhteistyöstänne Stadiumin kanssa!