Hintamuutoksia 3.12.2022 alkaen.

Materiaalien, tuotannon ja logistiikan kustannusten nousu vaikuttaa edustamiemme tuotemerkkien tuotehinnoitteluun. Tästä johtuen olemme tehneet hintamuutoksia joihinkin tuotevalikoimaamme kuuluviin tuotteisiin. Uudet hinnat astuvat voimaan 3.12.2022 alkaen. Huomioithan tämän tehdessäsi uusia tilauksia verkkokaupastamme.

Hintamuutoksia 3.12.2022 alkaen. Lisätietoa

Tue seuraasi


Lisäbonusta seuralle!

Tiesitkö, että seura voi saada 3% lisäbonusta, kun sen tukijat tekevät ostoksia Stadiumilla Stadium Member-jäsenenä?

Seuranne jäsenillä perheineen ja kenellä tahansa seuranne tukijalla on mahdollisuus kerryttää lisäbonusta seurallenne tehdessään ostoksia Stadium.fi sivustolla tai Stadium-myymälöissä. Edellytyksenä lisäbonuksen kerryttämiseen on Stadium Member-jäsenyys, joka on täysin ilmainen. Stadium Member-jäseneksi voi rekisteröityä helposti Stadium.fi sivustolla tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Tukeakseen seuraa tulee rekisteröityneen Stadium Member-jäsenen kirjautua Stadium.fi sivustolle ja Omilla sivuilla, ”Tue seuraasi”-välilehden alla, valita mitä seuraa tai joukkuetta hän haluaa tukea. Stadium Member-jäsen voi valita yhteensä neljä eri urheiluseuraa tai joukkuetta. Stadium Member-jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen vuosibonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3% lisäbonuksen asiakkaan tukemalle seuralle/joukkueelle. Valitessaan useamman seuran/joukkueen, Stadium jäsenen kerryttämä lisäbonus jaetaan tasaisesti kaikkien hänen tukemiensa seurojen/joukkueiden kesken. Stadium jäsen voi myös halutessaan lahjoittaa oman vuosibonuksensa tukemalleen seuralle/joukkueelle Omilla sivuilla, "Tue seuraasi"-välilehden alla.

Kutsu kaikki seuran jäsenet ja tukijat kerryttämään lisäbonusta seurallenne saadaksenne kaiken hyödyn irti yhteistyöstänne Stadiumin kanssa!