Bonusta kaikille!

Tiesitkö, että seurasi voi saada 3 % lisäbonusta kun seuran jäsenet ja heidän läheisensä tekevät ostoksia yksityisasiakkaina Stadiumilla?

Seuran jäsenet ja heidän läheisensä voivat siis hankkia lisäbonusta seuralle, tai seurajoukkueelle, tekemällä ostoksia Stadiumilla. Kartuttaen samalla omaa bonustaan!

Sinun tulee ainoastaan olla Stadiumin jäsen kun teet ostoksia Stadium-myymälässä tai verkkokaupassa stadium.fi (sisäänkirjautuneena). Jäsenyys on tietysti ilmainen ja voit liittyä jäseneksi helposti osoitteessa stadium.fi tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Jäsenenä kirjaudu sisään osoitteessa stadium.fi ja valitse omilta sivuiltasi "Tue seuraasi" -välilehti etsiäksesi seuran, jota haluat tukea. Yksi henkilö voi valita enintään neljä seuraa ja joukkuetta. Jos valitset useamman kuin yhden seuran jaetaan bonus tasan valintojesi kesken. Jäsenenä voit myös halutessasi valita lahjoittaa henkilökohtaisen vuosibonuksesi seuralle omilla sivuillasi valitsemalla "Tue seuraasi".

Haastakaa siis seuranne jäsenet ja näiden perheet tukemaan seuraa. Saatte enemmän irti yhteistyöstänne Stadiumin kanssa!

Tue seuraasi