Shotokan Karate Pori

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Shotokan Karate Porin jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Shotokan Karate Pori ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki seuran jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Shotokan Karate Porin jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Team Sales Puuvilla
teamsales.puuvilla@stadium.fi
Team Sales: 020 7900 367

Team Sales Palvelee:
Ma, Ke, To, Pe 10.00-16.00
Ti 12.00-20.00

KOKOTIEDOT

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjäämme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, valmentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesiin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti, tilauslomakkeella, jonka löydätte seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Mutta voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sale myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa, että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatukset
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta, jotka on sovittu seuran kanssa. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjiltä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Tilauksen nouto
Team Sales ilmoittaa kun tilaus on valmis ja noudettavana. Tilaukset noudetaan Team Sales puolelta, tai vapaalta olevalta myyjältä joka noutaa tilausken "Tilaajan" ja "Seura&Joukkueen" tiedoilla.

Bonusta ostoista
Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen joukkueen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään ja seurata ohjeita jotta voit tehdä valintasi. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista. Rekisteröidy osoitteessa www.stadium.fi/teamsales

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.


Stadium Paino Hinnasto
Shotokan Karate Pori logo rintaan
3,50 €

Shotokan Karate Pori logo selkään
8,50€

Muut paino hinnat Team Sales myyjältä.

Stadium Puuvilla
Siltapuistonkatu 14
Team Sales
Puh: 020 7900 367
teamsales.puuvilla@stadium.fi

Stadium Puuvilla
Siltapuistonkatu 14
Team Sales
teamsales.puuvilla@stadium.fi