KERKONKOSKEN KETTERÄ

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Kerkonkosken Ketterän jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Kerkonkosken Ketterä ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Kerkonkosken Ketterä on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme KEKE:n joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme ympäri Suomen.

Yhteystiedot:

Mikko Lipponen
020-7900535
mikko.lipponen@stadium.fi

Puheenjohtajan terveiset !

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa KEKE:n tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.

Terveisin,

Kerkonkosken Ketterä Pallokissat

TUOTETTA EI SAATAVILLA TÄLLÄ SESONGILLA

Tuotenr.:

NÄIN TILAAT

Stadium Kuopio
Harjuntausta 12
Team Sales
Direkt: 020 7900 535
teamsales.kuopio@stadium.fi