Lappeenrannan judoseura Kamiza r.y.

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki Lappeenrannan judoseura Kamiza-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Lappeenrannan judoseura Kamiza ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet jotka Lappeenrannan judoseura Kamiza on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.


Palvelemme Lappeenrannan judoseura Kamiza joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Yhteistyön kautta kaikki Lappeenrannan judoseura Kamiza jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tuke seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi. Lappeenrannan judoseura Kamiza ansaitsee näin bonusta kaikista Stadium-ostoksista!

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan kilpailuissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Lappeenrannan judoseura Kamiza tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.
Terveisin,

Kari Hämeenaho
Varapuheenjohtaja Lappeenrannan judoseura Kamiza

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään seuran kautta.
Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti. Lähetä tilauslomake sähköpostiin jasenasiat@kamiza.fi. voit myös tulla paikanpäälle Stadium IsoKristiinan myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voi seura halutessaan lainata tuotteet myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. Tuotteita voi sovittaa myös Stdium IsoKristiinan showroomissa. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Painatukset on lisätty hintoihin. Ilmoita erikseen jos et logoa halua. Sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne.

Bonusta ostoista
Judokat, vanhemmat, sukulaiset ja tutut voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen Kamizan hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla Kamizan Stadiumi IsoKristiinan kassalla oston yhteydessä. Muualla Suomessa mainitse koodi 9752238700113618. Ostokset rekisteröityvät seuralle, bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka kertyy ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan Kamizan hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Lappeenrannan judoseura Kamiza on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: PUMA. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat PUMA merkkiä oikeuttaa lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Lappeenrannan judoseura Kamiza jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Iso Kristiina
Kaivokatu 5 B
Team Sales
Direkt: 0207900224
teamsales.isokristiina@stadium.fi