JYVÄSKYLÄ RUGBY CLUB

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki JRC: n jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

JRC ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Yhteistyön kautta kaikki JRC:n jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki JRC:n jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Team Sales Palvelee
Ma-Pe 9:00 - 18:00
La 10:00 - 16:00
Muina aikoina Teitä palvelee myymälän henkilökunta

Stadium Jyväskylä
Team Sales
Kauppakatu 26
Puh: 040 1829727
Myymälä:0207900450
teamsales.jyvaskyla@stadium.fi

Löydä oikea koko

Haluamme auttaa teitä löytämään oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti teamsales.jyvaskyla@stadium.fi tilauslomakkeella jonka löydätte sivun alareunasta, seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjäämme. Mutta voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön.
Tilausaika neljän viikon sisällä painettuna, edellyttäen että tuotetta on saatavana.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sales myymälästä esim. harjoituksiin. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla niiden tuotteiden osalta, jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnit, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran ja oman joukkueen nimi Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät näin joukkueille. Bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus jopa 10% bonukseen, joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan, kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Stadium Jyväskylä
Team Sales
Kauppakatu 26
Puh: 020 7900 455
teamsales.jyvaskyla@stadium.fi