Mikäli kohtaat ongelmia verkkokaupan kassalla tilausta tehdessäsi, koita jakaa tilaus osiin. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä asiakaspalveluun tai vastaavaan myyjään.

Seuratoimija tai joukkueenjohtaja – näin tilaat

Seuratoimijana tai joukkueenjohtajana teet seurallesi tilauksen kirjautumalla verkkokauppaamme seurasi saamilla käyttäjätunnuksilla. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnuksia, ota yhteyttä seurasi vastuuhenkilöön. Kaikki tilaukset tehdään suoraan verkkokaupassamme.

Seuraprofiilinne kautta voitte tilata seuranne koko mallistosta sekä treeni- että kilpailutuotteita ja lisäksi monia lisätarvikkeita . Kirjaudu sisään aloittaaksesi tilauksen tekemisen.

Kirjaudu sisään

Vanhempi tai pelaaja – näin tilaat


Yksityishenkilönä toivotamme sinut tervetulleeksi ostoksille verkkokauppaanstadium.fi, jonka kautta sinun on mahdollisuus ostaa seurasi seuramalliston treenituotteita.

Jos et löydä seuraasi stadium.fi -sivustolta johtuu se todennäköisesti siitä, että seuranne mallisto sisältää tuotteita, jotka tilataan tavarantoimittajalta. Ota siinä tapauksessa yhteyttä joukkueenjohtajaan, joka auttaa sinua tilauksen kanssa.

Kun tilaat seuramalliston tuotteita verkkokaupasta stadium.fi tarvitsemme 3 ylimääräistä arkipäivää normaaliin verkkokaupan toimitusaikaamme verrattuna. Voit valita kotiinkuljetuksen tai kuljetuksen lähimpään PostNordin noutopisteeseen tai lähimpään Stadium-myymälään.

Seuramallistoon verkkokaupassa stadium.fi