Hämeenlinnan Voimisteluseura
Seuramallisto 2020

INFO

Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet jotka Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Yhteistyön kautta kaikki Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry jäsenet, perheet ja tukijat ovat oikeutettuja Stadium Jäsenhintohin myymälöissämme. Kaikilla on mahdollisuus tukea seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi. Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry ansaitsee näin bonusta kaikista Stadium-ostoksista!

Team Sales tavoitettavissa:
Arkisin 8.00 - 16.00

Stadium Team Sales Ideapark
teamsales.ideapark@stadium.fi
Team Sales: 020 7900 355

Myymälän aukioloajat:
Ma - Pe 10.00 - 20.00
La 10.00 - 19.00
Su 12.00 - 18.00

Haluamme auttaa teitä löytämän oikeat tuotekoot, jotta tiedätte että tilauksenne varmasti vastaa odotuksianne. Kokotaulukosta näette mitkä ajankohtaiset tuotekoot ovat saatavilla seuramallistoon kuuluvista tuotteista.

Mallikappaleita malliston tuotteista pystytte lainaamaan sovitukseen ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Sovittamalla tuotteita ennen tilausta varmistamme parhaiten että kaikki pelaajat, vaimentajat ja muut aktiiviset saavat varmasti oikean kokoiset tuotteet.

NÄIN TILAAT

Tämän seuramalliston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun. Alla löydät tietoa siitä, kuinka voit tilata kauden uusimmat tuotteet.

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus on hyvä tehdä sähköisesti suoraan seuramallistosta, tilauslomakkeella jonka löydätte seuran kotisivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Mutta voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voit lainata sovitusmallit haluamistasi tuotteista Team Sales myymälästä. Silloin teillä on mahdollisuus sovittaa tuotteita esim. harjoituksien yhteydessä. On tärkeää ottaa yhteyttä meihin, jotta voimme varmistaa että tuotteet joita haluatte sovittaa on saatavilla.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Ajankohtaisen painatushinnaston saatte Stadium Team Sales myyjältä. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Bonusta ostoista
Kun seuran jäsenet, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, voidaan ostokset rekisteröidä seuran Team Stadium -tilille. Tue siis seuraasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään osoitteessa www.stadium.fi ja seurata ohjeita jotta voit tehdä valintasi. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista. Rekisteröidy osoitteessa www.stadium.fi

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.

Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: CRAFT. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat CRAFT merkkiä oikeuttaa lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Hämeenlinnan Voimisteluseura Ry jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Ideapark
Ideaparkinkatu 4
Team Sales
Direkt: 0400 366 825
teamsales.ideapark@stadium.fi