Cheers Stars ry

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on, että kaikki Cheers Starsin jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Cheers Stars ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Cheers Stars on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme Cheers Starsin joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme ympäri Suomen.

Yhteystiedot:

Mikko Lipponen
040-1454202
mikko.lipponen@stadium.fi

Puheenjohtajan terveiset !

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän, että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan kilpailuissa ja harjoituksissa, vaan myös maton ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Cheer Starsin tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.

Terveisin,

Puheenjohtaja Riitta Alakoski

NÄIN TILAAT

Stadium Kuopio
Matkuksentie 60
Team Sales
Direkt: 020 7900 535
teamsales.kuopio@stadium.fi