Akilles Handboll

INFO

Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja tietysti seuran omissa väreissä!

Akilles Handboll ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet jotka Akilles Handboll on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Palvelemme joukkueita Team Sales osastollamme ja kaikkia seuran jäseniä Stadium myymälöissämme. Yhteystietomme löydätte malliston viimeiseltä sivulta. Kaikilla on mahdollisuus tuke seuraa ohjaamalla Stadium-ostokset seuran hyväksi.

Terveiset puheenjohtajalta!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Akilles Handboll tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.
Terveisin,

Puheenjohtaja Akilles Handboll

NÄIN TILAAT

Tilaaminen
Tilaukset suoraan Stadium Team Salesin: Jos tilaat tuotteet suoraan Stadium Team Salesin kautta, toivomme että tilaukset tehdään joukkueittain. Tilaus tehdään verkkokaupasta, sähköisesti tilauslomakkeella, jonka löydät tältä sivulta tai ottamalla yhteyttä Team Sales myyjiimme. Mutta voit myös tulla paikanpäälle Team Sales myymälään niin voimme yhdessä varmistaa tilauksen sisällön. Yksittäiset pelaajat voivat myös tehdä tilauksia verkkokaupasta.

Sovittaminen
Jos haluat kokeilla tuotteita ennen tilaamista, sovitusmallit löytyvät Porvoon Stadiumilta. Ota yhteyttä tarvittaessa joukkueen varustevastaavaan.

Painatus ja sponsorin logot
Seuramalliston tuotteet toimitetaan painatettuna seuran logoilla, niiden tuotteiden osalta jotka on sovittu seuran kanssa. Numeroinnin, sponsorilogot ja muut painatukset sovitaan tilauskohtaisesti. Painatukset tulevat aina seuran kanssa sovitun asettelun mukaisesti. Yhdessä voimme varmistaa, että lopullinen tuote täyttää toiveenne. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.

Painohinnasto
Akilles logo: 3,50 eur
Nimi selkään: 7,00 eur
Numero selkään: 5,00 eur
Numero rintaan: 3,70 eur
Nimikirjain rintaan: 3,50 eur
Nimi rintaan: 4,50 eur

Bonusta ostoista
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran ja oman joukkueen nimen Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät joukkueille, bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen.

Akilles Handboll on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen: Hummel. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat Hummel merkkiä oikeuttaa lisäbonukseen.

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Akilles Handboll jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille!

Stadium Porvoo
Taidetehtaankatu 4
Team Sales
teamsales.porvoo@stadium.fi