Stadium Team Sales

Stadium Team Sales tarjoaa 1 400 yhteistyöseuramme kautta noin 550 000 lapselle, nuorelle ja aikuiselle säännöllisen mahdollisuuden kokea aktiivisen elämän tuoman ilon ja hyvinvoinnin. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parhaan palvelun ja valikoiman sekä kilpailukykyiset seurahinnat mahdollisimman monelle. Lisäksi saatte seurana bonusta kaikesta!

Intohimonamme on auttaa seuraanne, jotta voitte keskittyä siihen, mitä osaatte parhaiten, eli itse urheiluun. Yhdessä saamme lapset ja nuoret oppimaan yhteistyötä, tuntemaan yhteenkuuluvuutta ja elämään terveellistä elämää, mikä kaikki auttaa torjumaan mielenterveysongelmia.

Stadiumin missiona on innostaa kaikkia ihmisia aktiiviseen elämäntapaan. Järjestämme pelejä, kilpailuja, turnauksia ja leirejä niin nuorille kuin vanhoillekin. Haluamme edistää terveempää ja hyvinvoivempaa yhteiskuntaa.
Juuri siksi Stadium Team Sales on olemassa. Olemme työskennelleet pitkäjänteisesti monien vuosien ajan tavoitteenamme, että seurat voivat toimia terveellä pohjalla ja saada tarvitsemaansa tukea toimintaan. Teemme tämä toimimalla mahdollisimman paikallisesti, tekemällä yhteistyötä suurimpien tuotemerkkien kanssa, toimimalla ympäristötietoisesti ja varmistamalla turvallisten, pelivalmiiden tuotteiden nopean saatavuuden.

Jos ette siis vielä ole seurajäseniämme, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme, mitä voimme tarjota juuri teidän seurallenne.

Mitä tarjoamme jäsenseuroillemme?

Omistautuneen ja paikallisen tiimin, jossa sinulla on aina tuki käden ulottuvilla. Tämän lisäksi tarjoamme mm.:

  • - Vahva bonusohjelma – bonusta kaikesta!
  • - Pelivalmiit tuotteet
  • - Nopeat toimitukset omasta varastosta
  • - Oman painotalon sujuva ja tehokas tuotanto
  • - Vahvasti ympäristötietoiset tuotemerkkikumppanit
  • - Vastuulliset ja laadukkaat tuotteet
  • - Aina ilmainen toimitus valitsemaanne Stadium-myymälään

Liity seurajäseneksi

Toivomme, että Stadium Team Sales herättää kiinnostusta. Lähetä lyhyt kysely asiakaspalveluumme, niin paikallinen myyjämme ottaa teihin yhteyttä parin päivän sisällä.

Etsitään yhdessä juuri teidän seurallenne parhaiten sopiva järjestely.

Lähetä kysely

Bonus

Team Sales -seurana saatte jopa 10 % bonuksen kaikista ostoksista, joita seura, joukkueet ja seuran jäsenet tekevät seuraprofiilin kautta. Voitte saada lisäksi jopa 10 % lisäbonuksen linkittymällä johonkin valituista tuotemerkeistä. Toisin sanoen enemmän bonusta teille. Jaamme vuosittain takaisin satoja tuhansia euroja bonuksina yhteistyöseuroillemme.

Kaikki voivat osallistua

Kaikki seuran jäsenet ja näiden läheiset voivat myös kerätä 3 % lisäbonusta seuralle tai joukkueelle tehdessään ostoksia Stadiumilla yksityishenkilöinä. Ainoa vaatimus on, että olet Stadiumin jäsen, kun teet ostoksia Stadium-myymälässä tai osoitteessa stadium.fi (sisäänkirjautuneena). Jäsenyys on tietysti ilmainen ja voit rekisteröityä helposti osoitteessa stadium.fi tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Hinnat

Emme usko yksilöllisiin alennuksiin. Meidän maailmassamme kaikki seurat ovat yhtä tärkeitä koosta riippumatta. Ja tarjoamalla selkeät Tiimi-hinnat ilman volyymivaatimuksia helpotamme kaikkien elämää. Tuhannet voittoa tavoittelemattomat seuratoimijat ovat meille suuria sankareita.Merkityksellinen vapaa-aika lapsillemme ja nuorillemme on korvaamatonta.Siksi olemme painaneet hintamme niin alas kuin pystymme.

Oma painotalo ja pelivalmiit tuotteet

Voimme taata tuotteen, joka on valmis suoraan kentälle seuraavaan treeniin tai otteluun. Tämä johtuu siitä, että meillä on moderni oma painotalo, jossa tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman painomenetelmiä, mukaan lukien siirto-, kudonta-, kirjonta-, nahka- ja heijastusmenetelmät. Paino sijaitsee aivan oman varastomme vieressä, joten varmistamme myös saumattoman, turvallisen ja tehokkaan painotuotannon nopeimmalla mahdollisella toimituksella.


Haluamme jatkuvasti kehittyä

Pyrimme jatkuvasti haastamaan itseämme tarjotaksemme niin seuroille kuin yksityishenkilöille yksinkertaisemman, nopeamman ja turvallisemman asiakaskokemuksen.

Meillä on tehokas tilausten hallinta, jonka avulla voimme keskittyä entistä enemmän siihen, missä suurin intohimomme on – yhdessä kanssanne innostaa enemmän ihmisiä aktiiviseen elämään. Myyntitiimin lisäksi seuratoimijat käyvät tiivistä vuoropuhelua asiakaspalvelumme kanssa. Tämä tarkoittaa, että saatte nopeammin vastauksia ja myyjämme saavat entistä enemmän aikaa kanssanne seurana.


Asiakaspalvelu

Jos teillä on kysyttävää esimerkiksi Stadium Team Sales -sivustosta, tilaamisesta, käyttäjätiedoista, ostohistoriasta, bonuksesta tai jäseneksi liittymisestä, voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, josta apu löytyy nopeasti.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun