Hintamuutoksia 3.12.2022 alkaen.

Materiaalien, tuotannon ja logistiikan kustannusten nousu vaikuttaa edustamiemme tuotemerkkien tuotehinnoitteluun. Tästä johtuen olemme tehneet hintamuutoksia joihinkin tuotevalikoimaamme kuuluviin tuotteisiin. Uudet hinnat astuvat voimaan 3.12.2022 alkaen. Huomioithan tämän tehdessäsi uusia tilauksia verkkokaupastamme.

Hintamuutoksia 3.12.2022 alkaen. Lisätietoa

Stadium Team Sales


Stadiumin missio on innostaa kaikkia ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan. Tämän pohjalta Stadium Team Sales on tehnyt jo vuosia työtä urheiluseurojen hyväksi tarjoamalla parasta palvelua, laajimman valikoiman, isoimman bonuksen ja parhaimmat hinnat niin monelle kuin mahdollista.

Teamhinnat

Meille kaikki urheiluseurat ovat samanarvoisia, koosta riippumatta. Tarjoamalla samat Teamhinnat kaikille seuroille ilman volyymivaatimuksia helpotamme kaikkien elämää. Urheiluseurojen vapaaehtoistyötä tekevät valmentajat ja ohjaajat ovat sankareitamme. Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaminen nuorisolle on korvaamatonta. Siksi pudotamme hinnat niin alhaisiksi kuin vain mahdollista.

Uudistukset ja kehittäminen

Keväällä 2020 Stadium Team Sales lanseerasi uuden verkkokauppasivuston, jota edelleen säännöllisesti jatkokehitetään Stadium Team Salesin entistä helpomman, nopeamman ja turvallisemman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Olemme tehostaneet tilauskäsittelyämme, päivittäneet painotalomme linjastoja sekä kasvattaneet valikoimaamme ja varastoamme, näin ollen kykenemme entistä tehokkaammin keskittymään siihen, mikä on suuri intohimomme – aktivoimaan maailmaa yhdessä Teidän, asiakkaidemme kanssa. Alueellisten myyntiedustajiemme ohella meiltä löytyy osaava asiakaspalvelu, jotta pystymme takaamaan nopeammat ja tehokkaammat vastausajat sekä myyntiedustajillemme enemmän aikaa asiakkaidemme, Teidän, kanssa.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen tilaamiseen, Stadium Team Salesin verkkokauppaan, käyttäjätunnukseen/salasanaan, ostohistoriaan, bonuskäytäntöihin jne. voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme alla olevan linkin kautta.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Stadium Team Sales-asiakkaaksi tai kuulemaan toiminnastamme enemmän, voit siinäkin tapauksessa olla yhteydessä alla olevan linkin kautta asiakaspalveluumme, joka ohjaa yhteydenottosi oikealle paikalliselle Stadium Team Sales-myyntiedustajallesi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun