Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö Stadium Team Sales

1. Johdanto

Stadium AB pyrkii turvaamaan asiakkaidensa tietosuojan. Tietosuojakäytäntö kertoo, miten me käsittelemme henkilötietojasi. Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää, ja uusimman tietosuojakäytännön voi lukea osoitteesta www.stadiumteamsales.fi.

Jos teemme suuria muutoksia tietosuojakäytäntöön, lähetämme päivitetyn käytännön jäsenyydellesi rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

2. Soveltamisala

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan henkilötietoihin, joita me keräämme sinusta rekisteröityessäsi Team Salesin verkkoasiakkaaksi, myymälä- ja verkkokauppaostostesi (tämä koskee sekä henkilökohtaisia ostoksiasi että seurasi nimissä tekemiäsi ostoja), verkkosivujemme käyttösi sekä muiden yhteydenottojesi yhteydessä. Ota huomioon, että tietosuojakäytäntöä ei sovelleta henkilötietoihin, jotka luovutat jollekin yhteistyökumppaneistamme (esim. sen jälkeen, kun olet klikannut jonkin yhteistyökumppanimme linkkiä). Stadium AB ei ole vastuussa yhteistyökumppaneidemme suorittamasta henkilötietojen käsittelystä.

3.Henkilötiedoista vastuussa oleva taho

Stadium AB, org.nro 556187-3299, Norra promenaden 63, 601 60 Norrköping on voimassa olevan henkilötietoja koskevan lainsäädännön (sisältäen yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679) mukaisesti vastuussa meille antamistasi henkilötiedoista. Kaikki viittaukset "meihin" tarkoittavat Stadium AB:ta.

4. Kerättävät henkilötiedot ja niiden käyttö

Keräämme ja tallennamme henkilötietoja, jotka annat esimerkiksi rekisteröityessäsi Team Salesin verkkoasiakkaaksi, myymälä- ja verkkokauppaostostesi (tämä koskee sekä henkilökohtaisia ostoksiasi että seurasi nimissä tekemiäsi ostoja) ja verkkosivujen käytön yhteydessä tai ottaessasi yhteyttä Team Salesiin. Ottaessasi yhteyttä meihin tallennamme antamasi tiedot, jotta voimme käsitellä asiasi.

Kyse voi olla esimerkiksi koko nimestä, osoitteesta, sähköpostiosoitteesta, henkilötunnuksesta, puhelinnumerosta tai maksutavasta. Tallennamme myös ostohistorian ja tietoja siitä, miten käytät palveluitamme (esimerkiksi sähköpostiviestien klikkaaminen).

Käytämme tietojasi alla mainittuihin tarkoituksiin ja mainittuun oikeusperustaan perustuen.

 

Tietojen käyttötarkoitus:

Oikeusperusta tietojesi käsittelyyn:

Seura (esim. joukkueenjohtaja   tai muu seuran edustaja)

Yksityiset jäsenet (esim.   joukkueen pelaajan vanhemmat)

Jotta   voimme huolehtia verkkotilauksestasi/ostostasi

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme pystyä täyttämään seuran tekemästä ostosopimuksesta   johtuvat velvollisuutemme.

Perustuu   ostosopimukseemme kanssasi. Tietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme   täyttää sopimuksesta johtuvat velvollisuutemme sinua kohtaan.

Jotta   voimme huolehtia Stadium Team Sales –jäsenyydestäsi ja tarjota sinulle   henkilökohtaisen kokemuksen

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme pystyä täyttämään seuraasi koskevat   jäsenehdoissamme kerrotut velvollisuudet.

Perustuu   jäsensopimukseen, jonka olemme tehneet kanssasi. Tietojen käsittely on   tarpeen, jotta voimme täyttää jäsenehdoissamme määritellyt velvollisuutemme,   jotka koskevat henkilökohtaista jäsenyyttäsi.

Jotta   voimme huolehtia yhteydenotoista asiakaspalveluun liittyvissä asioissa

Perustuu   omaan sekä sinun perusteltuun intressiin pystyä auttamaan sinua tuotteisiin   liittyissä kysymyksissä ja voidaksemme käsitellä asiasi ottaessasi yhteyttä   asiakaspalveluumme.

Jotta   voimme huolehtia reklamaatioista ja takuista

Perustuu   meidän omaan ja seurasi perusteltuun intressiin pystyä käsittelemään   reklamaatio- ja takuuasioita voidaksemme täyttää velvollisuutemme koskien   seuran ostamia tuotteita.

Perustuu   ostosopimukseemme kanssasi. Tietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme   täyttää sopimuksesta johtuvat velvollisuutemme sinua kohtaan.

Jotta   voimme markkinoida Stadiumin tuotteita ja palveluita, esim. lähettämällä   tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestitse, postitse tai sosiaalisessa   mediassa

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme lähettää olemassa oleville asiakkaillemme   (sekä seuroille että yksityisasiakkaillemme) tarjouksia uusista tuotteista   sekä tietoa kampanjoista. Jos et enää halua vastaanottaa yleisiä tarjouksia   meiltä, voit milloin tahansa peruuttaa viestien lähetyksen tai lopettaa   seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Jotta me voimme huolehtia osallistumisestasi   kilpailuihin ja tapahtumiin

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme. Tässä tapauksessa tarvitsemme tietojasi,   jotta voimme hallinnoida tai seurata kilpailujamme ja tapahtumiamme, joihin seura on ilmoittautunut sekä ilmoittaa   voittajan.

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme. Tässä tapauksessa tarvitsemme tietojasi,   jotta voimme hallinnoida tai seurata kilpailujamme ja tapahtumiamme, joihin   sinä olet ilmoittautunut sekä ilmoittaa voittajan. Erityisten kilpailuehtojen   yhteydessä tietojen käsittely perustuu kanssasi tekemäämme sopimukseen.

Jotta me voimme tehdä   parannuksia teknisiin toimintoihin, palveluihin ja tuotteisiin

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme päivittää tekniikkaa, jonka avulla voit käydä   verkkosivustollamme, käyttää mobiilisovellustamme tai tehdä ostoksia   verkkokaupassamme. Haluamme myös ymmärtää, miten sinä asiakkaana koet   tuotteemme, ja siten parantaa olemassa olevia sekä kehittää uusia palveluita   ja tuotteita.

Jotta   voimme ehkäistä tuotteidemme ja palveluidemme väärinkäyttöä

Perustuu   omaan perusteltuun intressiimme tarjota turvallisia palveluita, jotka voivat   ehkäistä palveluidemme valtuuttamatonta tai luvatonta käyttöä.

                                                          

5. Henkilötietojesi käyttö sisäisessä käytössämme

Voimme käyttää henkilötietojasi tehdäksemme parannuksia tuotteisiimme, palveluihimme ja teknisiin toimintoihin esimerkiksi verkkosivustollamme, mobiilisovelluksessamme tai verkkokaupassamme. Tehdessämme näin analysoimme seurojen ostotietoja ryhmätasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että me emme analysoi tietoja yksilötasolla, vaan haluamme ymmärtää kaikkien käyttäjien ja asiakkaidemme (sekä seurojen että yksittäisten jäsenten) tapoja käyttää palveluitamme ja kokemuksia tuotteistamme voidaksemme kehittää Stadium Team Salesia parhaalla mahdollisella tavalla. 

6. Tietojesi jakaminen

 

Joissakin tapauksissa jaamme henkilötietosi eteenpäin muille yrityksille. Nämä yritykset ovat sellaisia joiden palveluja olemme ostaneet omien palvelujemme tulemiseen tai kehittämiseen kuten esi, tietotekniikka järjestelmät tai tiedon varastointi (pilvipalvelut). Nämä yritykset ovat velvoitettu toimimaan ohjeidemme ja sääntöjemme mukaisesti.

Näiden yrityksien lisäksi saatamme joissakin tapauksissa luovuttaa henkilötietoja yrityksille joilla on omat yrityskohtaiset säännöt ja vastuu-alueet koskien henkilötietojen käsittelyä. Nämä yritykset ovat:

  • Omat tytäryhtiömme eli Stadium konseptit (Stadium” ja Stadium Outlet)
  • Palveluntarjoajat, esim. Google

7. Säilytys

Yleisesti ottaen me säilytämme tietojasi niin pitkään kuin ne ovat tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joihin tiedot alun perin kerättiin. Tietoja voidaan myös säilyttää sovellettavan lain edellyttämän ajan. Meillä on jatkuvia rutiineja, jotka varmistavat, että me emme säilytä tarpeettomia tietoja sinusta. 

Säilytämme tietojasi sen ajan, joka on tarpeellista niistä syistä, jotka on listattu edellä olevassa taulukossa. Tilauksiin ja ostoihin liittyvissä asioissa käsittelemme tarvittavia henkilötietoja, kunnes tuote on toimitettu ja maksettu, minkä jälkeen säilytämme tiettyjä ostoon liittyviä tietoja 7 vuotta kirjanpitolain vaatimalla tavalla.  Tallennamme myös kaikki käyttäjätietosi ja niihin liittyvät tiedot (kuten yhteystiedot, nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen) niin kauan, kun olet jäsenenämme. 

Jos et enää halua Team Sales -tiliä (verkkoasiakas), jos seurasi ei enää ole Stadium Team Sales -jäsenenä tai jos et ole tehnyt ostoja viimeisen 36 kuukauden aikana, poistamme Team Sales -jäsenyytesi (mm. siksi, ettemme voi tämän jälkeen voi olla varmoja ajantasaisista yhteystiedoistasi). Sinulla on kuitenkin mahdollisuus avata uusi Team Sales -tili edellyttäen, että seurasi on vielä Stadium Team Sales -jäsen. Jos seurasi on päättänyt Stadium-asiakkuutensa voit silti edelleen olla Stadium Member -jäsen saadaksesi tietoa viimeisimmistä uutuuksista ja tietoa tarjouksistamme. 

8. Tiedot, joita keräämme muualta, kuin suoraan sinulta

Kun seurasi liittyy Stadium-asiakkaaksi voimme saada henkilötietoja suoraan seuraltasi, esim. jos tulet saamaan käyttöösi seuran nimissä olevan luottokortin. Tällaisissa tapauksissa päivitämme nimesi, henkilötunnuksesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi voidaksemme antaa sinulle luottokortin, joka laskutetaan seuralta. 

9. Oikeutesi

Pyrimme olemaan avoimia tavoistamme käsitellä tietojasi. Jos haluat lisätietoja tavoistamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus pyytää tiedot nähtäviksesi. Jos me vastaanotamme pyynnön saada tiedot nähtäviksi, esitämme lisäkysymyksiä varmistaaksemme, että luovutamme tiedot oikealle henkilölle. Sinulla on myös aina oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista.

Muistathan, että sinulla on myös mahdollisuus kirjautua Team Sales -tilillesi osoitteessa stadiumteamsales.fi ja katsoa tai päivittää yhteystietojasi sekä nähdä viimeisimmät ostosi.

Jos henkilötietojasi käsitellään mielestäsi lakia rikkovalla tavalla, sinulla on myös oikeus pyytää tietojen poistamista tai rajoittamista. Sinulla on myös oikeus huomauttaa meitä tavastamme käsitellä tietoja (esim. käsittely, joka perustuu omaan perusteltuun intressiimme) tai pyytää meille antamiesi tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirto).

Henkilötietojasi ei saa käyttää suoramarkkinointiin, jos vastustat kyseisenlaista käyttöä. Sinulla on tietenkin oikeus peruuttaa suostumuksesi koskien tietynlaista käyttöä, esim. voit pyytää tarjousten lähettämistä vain sähköpostitse, mutta ei tekstiviestitse.

Jos me käsittelemme henkilötietojasi mielestäsi virheellisellä tavalla, sinulla on oikeus jättää valitus tietosuojavaltuutetulle. 

10. Henkilötietojen siirto

Emme siirrä tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. 

11. Yhteydenotto

Tavoitteemme on tarjota aina helposti ymmärrettävää tietoa siitä, miten me käytämme henkilötietojasi.

Jos sinulla on vielä kysymyksiä henkilötietojesi käyttötavoista, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.teamsales@stadium.fi