Stadium Team Sales

Stadium toimii selkeän mission puolesta- haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen, hauskaan ja terveelliseen elämään.Tämän takia urheiluseurat ovat meille erittäin tärkeitä.

Ideamme on sama kuin kaikilla urheiluseuroilla. Meille on tärkeää että saamme tehdä yhteistyötä seurojen kanssa ja haluamme tarjota kaikille parhaimpia hintoja, parasta palvelua ja eniten bonusta. Haluamme osaltamme olla mukana tukemassa urheilua ja liikuntaa ja tämän monet ovat huomanneet. Tästä todisteena ne 1249 Stadium Team Sales seuraa jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Katso hintaa. 

Meille kaikki seurat ovat samanarvoisia,seuran kokoon tai lajiin katsomatta.Haluamme tarjota yhden oikean hinnan kaikille, markkinoiden parhaimmat Teamhinnat.Tämä luo selkeyttä ja helppoutta.Urheilullisen vapaa-ajan merkitystä ja lasten hyvinvointia ei voi rahassa mitata. Urheiluseurojen vapaaehtoistyötä tekevät valmentajat ja ohjaajat ovat sankareitamme ja haluamme omalta osaltamme tukea ja antaa heille aikaa ydintoimintaansa, urheiluun! Voidaksemme tukea sankareitamme, haluamme pitää hinnat mahdollisimman edullisina.

Tämän lisäksi tarjoamme yhteystyöseuroillemme reilun bonuksen, jopa 10% kaikista Stadium ostoksista ja lisäksi 10% merkkibonuksen. Lisää tietoa saat Team Sales myyjiltämme.